Love & Reality

Niels Drenth verleider in Temptation Island VIPS

Niels Drenth is in Temptation Island VIPS één van de veertien mannelijke verleiders. Aan hem en zijn collega’s de taak om deelneemsters Channah, Yasmin, Shirley en Pommeline eens goed te laten zweten in de Thaise villa.

Niels Drenth verleider Temptation Island VIPS

Niels Drenth is geboren en getogen in het Gelderse Apeldoorn. Daar werkt hij inmiddels nog steeds: als barman, in Café Confetti, in het hart van de stad. Het feestcafé is natuurlijk maar wat trots op zijn personeelslid en kondigde dan ook alvast een speciale actie aan: alle afleveringen van Temptation Island VIPS zijn op donderdagavond te zien in de kroeg, met niemand minder dan Niels (of ‘Nino’ zoals hij zich op Instagram noemt, naar zijn modellennaam) achter de bar!

Bedrijfsleidster Monique wordt door dagblad De Stentor geciteerd over deze actie: “Niels werkt op de donderdagavond. Hoe leuk is het dan om samen te kijken en ondertussen je drankje door Niels laten inschenken.”

Temptation Island VIPS-verleider Niels is naast barman ook model

Naast zijn werk als barman klust Niels ook als model. In zijn vrije tijd zit hij veel in de sportschool en gaat hij zelf vóór de bar staan met zijn vrienden, in plaats van er altijd maar achter te staan.

Niels opent jacht op Channah, Yasmin, Shirley en Pommeline

Zijn afgetrainde lichaam is van de nodige tattoos voorzien en zijn kleding en kapsel zijn altijd tiptop in orde. Op die manier hoopt hij Channah, Yasmin, Shirley of Pommeline dan ook het hof te maken in Temptation Island VIPS.

Misschien maar eens in Café Confetti gaan bekijken of dat Niels Drenth ook daadwerkelijk gelukt is!