Love & Reality
Nick Ex on the Beach seizoen 8

Nick op Heij in Ex on the Beach: Double Dutch de casanova

Nick op Heij behoort tot de acht originals van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Op de sociale media belooft de afgetrainde womanizer nu al enkele weken dat hij de boel flink op zijn kop gaat zetten in EOTB, wij kunnen niet wachten om te zien of dat pure bluf was, of de keiharde waarheid.

Nick op Heij in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Nick een echte casanova

Nick op Heij is met zijn 21 jaar de jongste van alle acht originals van Ex on the Beach: Double Dutch, maar onderschat hem niet; deze hunk laat zeker niet over zich heen lopen. Op zijn profielpagina bij MTV wordt Nick omschreven als ‘een echte casanova’. Van een partijtje harten breken is hij dan ook zeker niet vies. Ook al heeft Nick misschien ook wel de typische player-uitstraling, toch liggen de vrouwen altijd al aan zijn voeten. Hij krijgt enorm veel aandacht van de dames en flirt soms wel met tien stuks tegelijkertijd. “Het is nooit ongemakkelijk met mij, elk praatje verloopt soepel en levert vaak meer op”, zo verklaart hij zelf zijn succes.

CryptoProyalz

Het komt niet heel vaak voor, maar mocht Nick op Heij een vrouw écht niet zien zitten, is hij ook niet bang diegene keihard af te wijzen. Dat kan dus nog wel eens voor drama en sensatie gaan zorgen in de EOTB-villa. Een grote afknapper voor Nick is luiheid. Zelf is hij altijd druk: met sporten, werken, feesten, op vakantie gaan en de cryptomarkt observeren. Hij richtte zelfs al zijn eigen business genaamd CryptoProyalz (Blockchain, Bitcoin, Gold, Silver & TA Analyst) op.

Vakantieliefhebber

Zoals gezegd houdt Nick ook van vakanties. Op zijn Instagram-pagina zien we foto’s vanuit onder meer Mexico, Curaçao, Ibiza, Albufeira, Oostenrijk en Chersonissos. Eerstgenoemde was zijn meest recente bestemming, en tijdens zijn vakantie in het feestoord heeft hij natuurlijk ook weer behóórlijk de bloemetjes buiten gezet. Die vorm wil hij door gaan trekken in Ex on the Beach, waar het zijn doel wordt om zo veel mogelijk te genieten van al het vrouwelijk schoon. Echter liggen er immer die dekselse exen op de loer, klaar om de zee uit te komen en het feestje te verpesten.. Succes, Nick!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

@nickopheij Instagram: nick_op_heij 🔥 #NOH #fy #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #voorjou #trending #viral ♬ Captain (whistle) – Nutcase22

@nickopheij Waar zal ik beginnen? 👀 #fy #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #eotb #trending #viral ♬ original sound – GivingTheLyrics

@nickopheij Zou jij meedoen aan zo’n programma? 😏 #fy #fyp #fypシ #foryou #foryou #trending #eotb #viral ♬ origineel geluid – 500barss