Love & Reality

Nederlandse beauty uit Holland’s Next Top Model duikt op in nieuw seizoen Too Hot To Handle

Op Netflix is momenteel het vierde seizoen van Too Hot To Handle in volle gang. Een overzicht van de tien deelnemers vind je hier. Eén van de dames kwam ons heel bekend voor: Jawahir Khalifa.

Jawahir Khalifa in Too Hot To Handle

Jawahir Khalifa (22) is in Somalië geboren, maar kwam op haar achtste naar Nederland en timmerde daar al vrij snel aan haar weg als model. Zo deed ze mee aan Holland’s Next Top Model, in 2019 – seizoen 12 -. Ze liep daar nipt de finale mis, maar boekte wel een mooie ‘overwinning op zichzelf’ door voor het eerst zonder hoofddoek te poseren. Ook bouwde ze er hechte vriendschappen op, onder meer met concullega Bibi Doesburg. Bovendien leverde het haar modellenopdrachten voor onder meer Noé, Rainkiss en Hunkemöller op. Jawahir is hier te volgen op Instagram.

Too Hot To Handle

In Too Hot To Handle wordt een groep hongerige singles bij elkaar gezet in een villa op een Caribisch eiland. Ze denken er een soort luxe jongerenvakantie te krijgen, maar al snel wordt onder aanvoering van robot Lana bekend dat fysiek contact juist bestraft gaat worden met boetes uit de prijzenpot. Weten Jawahir en co hun behoeftes in toom te houden?

Jawahir in Holland’s Next Top Model seizoen 12:

Trailer Too Hot To Handle seizoen 4: