Love & Reality

Monica Geuze onthult haar nieuwe vlam in Videoland-serie

Nog niet zo lang geleden verbraken Monica Geuze en Lars Veldwijk hun relatie. Inmiddels voetbalt laatstgenoemde in Zuid-Korea, waar zijn ex in Nederland achterbleef met hun kindje Zara-Lizzy.

Monica Geuze onthult haar nieuwe vriend in Videoland-serie

En Monica heeft ook een nieuwe lover gevonden. Dat onthult de Love Island-presentatrice in Like Monica, een Videoland-serie die vier maanden na de breuk met Lars van start ging qua opnames.

“Ik weet niet of ik het heel anders had gedaan. Met de kennis die ik nu heb, natuurlijk wel. Het is niet een ideale situatie en dan had ik nog wel even gewacht met kinderen.” Met Lars heeft ze geen contact meer. “We komen er niet uit. Misschien heeft het gewoon tijd nodig, maar nu is het niet gezellig.”

“Er is niet iets gebeurd waardoor we ruzie kregen. Ik ga nu verder met mijn leven en dat vindt hij heel lastig”, vertelt Monica over het feit dat Lars niet kan waarderen dat Monica al weer haar hart lijkt te zijn verloren aan een ander.

Monica datet met Robbert

Monica datet met Robbert, die ze leerde kennen via Raya, een online datingapp voor bekende en succesvolle mensen. “We zijn nog steeds aan het afspreken. Ik heb nog nooit iemand zo leren kennen.” In Like Monica wordt Robbert vanaf zijn achterkant en zijkant in beeld gebracht. “Ik denk dat Lars het wel weet. Ik heb gehoord via vrienden dat hij ernaar heeft gevraagd, dus ik denk dat hij daarom pissig is.”

“We zijn samen gaan eten, we hebben goede gesprekken gevoerd over kinderen. Hij is een gezonde vent van 29, hij wil wel gewoon kinderen.” Vriendin Kiana is enthousiast over Monica en Robbert samen. “Ze hebben dezelfde zwarte humor. Hij is wel heel wat anders dan haar laatste twee relaties in ieder geval, hij heeft bijvoorbeeld geen Instagram.”

Like Monica is vanaf vandaag te zien op Videoland. Er verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering van de serie.