Michael Griffiths doet mee aan Love Island UK

Michael Griffiths is één van de singles die te zien is in Love Island UK. De brandweerman en bodybuilder hoopt in Spanje een intelligente maar prettig gestoorde geliefde voor zich te kunnen winnen.

Michael Griffiths in Love Island UK

Michael Griffiths is 27 jaar en komt uit Liverpool. Hij werkt daar als brandweerman, en daar is de spierbundel begrijpelijkerwijs apetrots op. “Ik ben een held! Ik ben een brandweerman, wie wil nou niet zijn eigen brandweerman? Hun eigen local hero“, lacht hij in zijn introductievideo van Love Island UK.

Verder omschrijft hij zichzelf als ‘zeer energiek’. “Ik ben een persoon waar je makkelijk plezier mee kan hebben. Mijn slechtste eigenschap? Nou, ik ben straight to the point. Voor sommigen is dat niet makkelijk om mee overweg te kunnen gaan.”

Love Island UK’s Michael is brandweerman en bodybuilder

“Hoewel dat één van mijn beste kanten is, kan het ook mijn slechtste zijn. Ik zeg gewoon hoe het zit. Verder eet ik ongelooflijk veel. Soms vinden mensen dat vervelend. En ik kom altijd te laat!” Als Michael niet met zijn waterspuit in de weer is, zit hij in de sportschool, of is hij aan het poseren in zijn rol als professioneel bodybuilder.

Verder vindt Michael zichzelf trouw, ook al maakte hij bij zijn vorige ex-vriendin wel degelijk een slippertje. “Ik ben één keer vreemdgegaan, maar dat was meer als wraak. Ik heb vier of vijf vriendinnen gehad. Behalve bij die ene ben ik verder altijd trouw gebleven.”

Love Island UK’s Michael bedroog een van zijn ex-vriendinnen

In een meisje zoekt Michael Griffiths intelligentie, zodat hij goede gesprekken met haar kan hebben. “Verder moet ze zichzelf zeker niet al te serieus nemen, en ook kunnen ouwehoeren. Een goede bil is ook altijd een pluspunt”, knipoogt hij tot slot.

Wij hopen van harte dat Michael precies zo iemand tegen gaat komen op Love Island UK!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lets talk about six, Baby💪🏼🤪 #sixpack #loveisland #itiswhatitis

Een bericht gedeeld door Michael Griffiths (@mac_griffiths_) op