Love & Reality

Matthieu Hubrouck verleider Temptation Island 2020

Matthieu Hubrouck is verleider in Temptation Island 2020. Deze 22-jarige hunk heeft een goed afgetraind lichaam. Maar is dat genoeg om de dames te verleiden? In Temptation Island 2020 gaat hij er alles aan doen om de harten van de dames Elke, Melissa, Roshina en Angela te veroveren.

Matthieu Hubrouck verleider Temptation Island 2020

Matthieu Hubrouck is te zien als verleider in Temptation Island 2020. Matthieu is één van de Belgische kandidaten die gaat proberen om de koppels te breken. Hij is afkomstig uit Oostende, dezelfde plek waar ook verleidster Yana en het koppel Megan en Kevin vandaan kwamen.

Afgetraind

Matthieu is 22 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als havenarbeider. Daarnaast is hij vaak in de sportschool te vinden en deed hij lang aan voetbal. In Temptation Island kan hij zijn humor en lach goed gebruiken om de dames voor zich te winnen.

“Met zijn flauwe mopjes kan hij elke dame meteen op haar gemak laten voelen. Zijn tandpastasmile en afgetrainde lichaam zijn z’n grootste troeven”, viel al te lezen bij VIJF. Of hij er daarmee in slaagt om de dames voor zich te winnen, is afwachten.

Matthieu Hubrouck is te volgen via Instagram.