Love & Reality

Matchmaker van de BN’ers spreekt zich uit over mislukte zoektocht Bachelorette-Gaby

In navolging van onder meer Gordon (mislukt ‘huwelijk’ met bakfietsvader Rogier) en Roy Donders (Lang Leve De Liefde) mislukte ook de zoektocht naar liefde van Gaby Blaaser, in The Bachelorette.

‘De verwachtingen zijn soms totaal niet realistisch’

Alexia Robbemont is de matchmaker van de sterren en legt aan Shownieuws uit: “Iedereen is op zoek naar liefde, dat herken ik. Maar wat je bij die programma’s ziet is dat soms de verwachtingen niet helemaal realistisch zijn. En dat niet iedereen al toe is aan een relatie. Communicatie… Het is een inkopper, maar dat is zo belangrijk”

De levensstijl moet hoe dan ook enigszins gelijk zijn. “Dat is een van de dingen waar ik zelf altijd op let. Dus niet dat een van hen heel beroemd is en de ander totaal niet.” En ook de wensen moeten overeenkomen. “BN’ers kunnen iedere dag in een sterrenrestaurant eten, maar een cliënt van me vindt het juist fijn om thuis lekker met zijn vriendin te koken. En hij wil dus niet iemand die juist elke dag in een sterrenrestaurant wil eten. Dat hebben ze dan wel gehad. Ze zoeken gewoon veel meer die huiselijkheid, want ze hebben alles al. Thuis ben je veel meer jezelf. Zeker als je bekend bent, kan je thuis echt genieten van elkaar.”