Love & Reality

Mariëlle in Temptation Island: Love or Leave een verleidster

Mariëlle is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Mariëlle in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Mariëlle is juriste en ondernemer

De 31-jarige Mariëlle is op papier allesbehalve een ‘doorsnee’ Temptation Island-verleidster of single. De knappe brunette uit Amsterdam werkt namelijk als jurist, en is bovendien al ondernemer. Wel houdt ze in haar vrije tijd van zo nu en dan een feestje of een festivalletje pakken met haar vriendinnen.

Op werkgebied zit Mariëlle dus helemaal gebeiteld, maar toch ontbreekt er nog iets in haar leven: een man aan haar zijde. Het ambitieuze gezelligheidsdier valt op heren met goede humor, want met iemand kunnen lachen vindt ze het aller belangrijkste.

Ready to shine

Het uiterlijk van een man doet er minder toe voor Mariëlle, die zichzelf verder als ‘eigenzinnig’ omschrijft. Ze is dan ook niet bang om op te vallen, en waar nodig/mogelijk een hoofdrol te pakken in Temptation Island: Love or Leave. Gaat zij er dan vandoor met Sorelis, Sonny, Marco of Greg? Zet hem op, Mariëlle!