Love & Reality

Luna Duindam in Love Island de blonde beauty uit Casa Amor

Luna Duindam is in Love Island NL één van de blikvangers uit het Casa Amor-team. De knappe blondine uit Zuid-Holland timmert op zakelijk gebied al aardig aan de weg, maar vindt het nu wel de hoogste tijd om ook op romantisch gebied eens te scoren.

Luna Duindam in Love Island NL

Luna Duindam zag 23 jaar geleden voor het eerst het levenslicht, in Lisse. Ze heeft de opleiding tot schoonheidsspecialiste gestudeerd, op het ID College in Leiden en ging daarna door met het in de boeken duiken, voor het vak communicatie.

Vandaag de dag werkt Luna dan ook in de marketingcommunicatie, en bovendien runt ze al haar eigen nagelsalon. Deze beauty weet duidelijk dus wel van aanpakken.

Luna Duindam in Casa Amor

Vriendinnen van Luna omschrijven haar als ‘een pittig poppetje’: “Ik ben wel een meisje-meisje, maar ook echt erg avontuurlijk.” Dat blijkt onder meer wel uit het feit dat ze in haar leven al het vliegtuig heeft gepakt naar een hele rits bestemmingen, waaronder Ibiza, meermaals Griekenland, Bonaire en zelfs Mexico.

Pijlen gericht op Joey en Job

Op het eerste oog noemt Luna de hunks Joey en Job als de meest interessante mannen in de villa. “Natuurlijk omdat ze heel erg knap zijn, maar ik ben ook gewoon zeer benieuwd naar meer van hun.”

Ze is niet bang om daarbij bijvoorbeeld Esmee of Yasmin (de koppelpartners van Joey en Job) in de weg te zitten. “Als ik denk dat de klik tussen ons beter is, dan ga ik er zeker voor.” Wij kunnen alvast niet wachten om te zien of die vastberadenheid haar ook de ware liefde op gaat leveren in Love Island!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND 🌴❤️ (@lunaduindam)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND 🌴❤️ (@lunaduindam)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND 🌴❤️ (@lunaduindam)