Lucie Donlan te zien in Love Island UK

Lucie Donlan is één van de vrijgezellen die op Love Island UK een poging gaat wagen in een zoektocht naar de juiste man.

Lucie Donlan in Love Island UK

Lucie Donlan is een 21-jarige schoonheid uit Newqauy. Ze verdient haar brood als professioneel surfster en noemt zichzelf dan ook ‘een a-typische meid, omdat ze meer van sporten houdt dan van glitter en glamour’.

In het dagelijkse leven gaat ze liever met mannen om dan met vrouwen, omdat mannen ‘voor minder drama zorgen’. Toch liep Lucie op romantisch gebied nog niet de geschikte vent tegen het lijf.

Love Island UK-Lucie surfster en surfcoach

De blonde bombshell vertelt verder dat ze ‘erg makkelijk over vergane liefde heen kan stappen’, maar dat ze desondanks ‘erg beleefd en netjes is’.

Voor haar deelname hield Lucie zich bezig met het over hun angsten heen helpen van kinderen, door middel van surftherapie, zoals ze het zelf noemt. Ze is dan ook qualified surfcoach, en bovendien ambassadeur van de stichting The Wave Project, waarvoor ze haar surftherapie gaf.

Lucie zoekt dan ook naar een ‘typische surf-guy’

Haar droomman omschrijft ze als ‘de typische surf-guy’. Gespierd en stoer. Dat is ze zelf ook, want haar strakke lichaam is om over naar huis te schrijven.

Hopelijk weet Lucie Donlan daarmee een man te scoren met wie ze voortaan samen de golven op zee kan trotseren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

i’m lucie rose donlan, i’m 21 and i’m a surfer

Een bericht gedeeld door Lucie Rose Donlan (@lucierosedonlan) op