Love & Reality
Temptation Island Love of Leave groepsfoto

Love Reality Binnenkort: Wanneer zijn deze realityshows te zien?

Wanneer komt het nieuwe seizoen van Temptation Island? Wanneer gaat Ex on the Beach Double Dutch weer van start en wanneer komt dat nieuwe aangekondigde programma? Vragen die we vaak krijgen en daarom hebben we voor jullie een overzicht gemaakt wat je binnenkort kunt zien in realityland!

Temptation Island: Love or Leave! – in volle gang

Achter de schermen wordt er alweer hard gezocht naar deelnemers voor Temptation Island: Love or Leave. Het ziet er dan ook naar uit dat we in 2022 weer aan de slag kunnen met een nieuw seizoen van de serie. Een exacte datum is nog niet naar buiten gebracht, maar ergens volgend jaar gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave! van start op Videoland.

Ex on the Beach Double Dutch – in volle gang

Eén ding is zeker: Ex on the Beach Double Dutch keert terug. Aan het einde van het recente seizoen werd gelijk een oproep gedaan voor nieuwe deelnemers aan het programma. Voor MTV is EOTBDD een ware knaller, dus daar gaat voorlopig absoluut geen afscheid van worden genomen. De verwachting is dat de reeks opnieuw in het voorjaar te zien zal zijn. Reken dus op medio maart of april 2022.

Love Island – 11 juli 2022

Love Island keert terug! Al in het begin van 2022 werd er volop gezocht naar nieuwe deelnemers voor het programma. In Love Island komen vrijgezelle mannen en vrouwen terecht in een bizarre villa. Daar gaan ze op zoek naar de liefde van hun leven. Het stel waar de kijkers van het programma het meest vertrouwen in hebben, gaat naar huis met prijzengeld. Althans, als jouw partner er niet ineens voor kiest om alleen met het geld naar huis te gaan.

B&B Vol Liefde – 11 juli 2022

Eigenaren van een Bed & Breakfast gaan in B&B Vol Liefde op zoek naar de ware liefde. In totaal volgen we zes singles die er alles aan doen om op verschillende plekken in Europa de ware liefde te vinden. Art Rooijakkers is verantwoordelijk voor de presentatie. Inmiddels is duidelijk geworden dat B&B Vol Liefde ook een tweede seizoen krijgt. Op kerstavond maken we kennis met elf vrijgezelle B&B-eigenaren. Het complete seizoen wordt in de zomer van 2022 verwacht.

Married at First Sight – na de zomer 2022

Married at First Sight komt later dit jaar nog terug met een gloednieuwe variant. Gebaseerd op het format uit Australië krijgen we in Nederland een exclusieve Videoland-versie van MAFS. Wanneer dat seizoen verschijnt, is echter nog niet bekend.

Een Jaar Van Je Leven – Eind augustus 2022

Er komt een nieuwe realityserie naar Nederland. SBS6 kondigde Een Jaar Van Je Leven aan. De deelnemers uit Een Jaar Van Je Leven komen terecht op een locatie met alleen basisvoorzieningen. Contact met de buitenwereld is er niet. Het is aan de bewoners om door middel van opdrachten geld te verdienen voor de huishoudpot. Is de huishoudpot leeg? Dan kun je ook de prijzenpot van 1 miljoen euro gebruiken. Dat betekent echter wel dat de winnaar uiteindelijk met minder geld naar huis gaat.

Prince Charming – nog niet bekend

Prince Charming heeft inmiddels twee seizoenen gekregen op Videoland In het eerste seizoen volgden we de zoektocht van Marvin naar de ware liefde. In het programma eindigde hij uiteindelijk met Marnix, maar dat bleek toch niet zijn ware liefde te zijn. Buiten het programma vond hij dat wel met deelnemer Ferdi. Daarna ging Chris het avontuur aan. Hij eindige met Jakop, maar eenmaal in Nederland bleven de gevoelens van Jakop achter.

Bachelor – nog niet bekend

Het seizoen van Bachelor zit er weer op. Thomas van der Vlugt vond tijdens zijn deelname een leuke vrouw met Merel. Bachelor lijkt binnenkort terug te komen voor een nieuw seizoen. Welke felbegeerde vrijgezel gaat nu op zoek naar de ware liefde?

Big Brother NL/BE – nog niet bekend

Na een zeer lange afwezigheid maakte Big Brother in 2021 haar rentree. De twee nieuwe seizoenen waren een wisselend succes en of er nog een derde seizoen komt, is onduidelijk. Al hintte presentator Peter Van de Veire tijdens de finale wel op een terugkeer van het programma. Daar moet in de komende tijd meer over bekend worden.

Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw keert in 2023 weer terug voor gloednieuwe afleveringen. Yvon Jaspers gaat daarvoor op zoek naar een aantal vrijgezelle boeren en boerinnen die graag de liefde van hun leven ontmoeten.

Welke shows zijn er momenteel te zien? Check de Love Reality TV-Gids!