Love & Reality
Temptation Island Love of Leave groepsfoto

Love Reality Binnenkort: Wanneer zijn deze realityshows te zien?

Wanneer komt het nieuwe seizoen van Temptation Island? Wanneer gaat Ex on the Beach Double Dutch weer van start en wanneer komt dat nieuwe aangekondigde programma? Vragen die we vaak krijgen en daarom hebben we voor jullie een overzicht gemaakt wat je binnenkort kunt zien in realityland!

Temptation Island: Love or Leave! – 26 augustus

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is al aangekondigd en tevens met een nieuw presentatieduo. Dat de casting achter de rug is, is bij ons bekend. Ook de opnames zijn al achter de rug. Een exacte datum is nog niet naar buiten gebracht, maar eind augustus gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave! van start op Videoland.

Are You the One – 17 oktober

Het succesvolle format Are You the One komt naar Nederland! MTV en Videoland slaan de handen ineen voor de datingshow. Tien single mannen en vrouwen gaan een datingexperiment aan en proberen de ware liefde te vinden. Inmiddels is duidelijk dat de Nederlandse versie van Are You The One? op 17 oktober verschijnt.

Singletown

In Singletown worden vijf koppels gevolgd die hun relatie voor even op pauze zetten. Op die manier gaan de deelnemers uitzoeken of de relatie hun leven verrijkt, of dat ze beter als single verder kunnen gaan. Een soort beschaafde versie van Temptation Island, dus. De presentatie wordt gedaan door Rijk Hofman en Loiza Lammers.

B&B Vol Liefde

Eigenaren van een Bed & Breakfast gaan in B&B Vol Liefde op zoek naar de ware liefde. In totaal volgen we zes singles die er alles aan doen om op verschillende plekken in Europa de ware liefde te vinden. Art Rooijakkers is verantwoordelijk voor de presentatie. Het ziet ernaar uit dat er ook een tweede seizoen volgt.

Married at first Sight

Heugelijk nieuws begin juni, want presentator Carlo Boszhard maakte bekend dat de opnames voor een nieuwe reeks van Married at First Sight waren gestart. De laatste seizoenen van MAFS werden telkens uitgezonden aan het begin van het kalenderjaar en aangezien de opnames weer in de zomer gedraaid konden worden zal dat nu niet anders zijn. Met enige zekerheid kunnen we dan ook zeggen dat Married at First Sight seizoen 7 te zien zal zijn vanaf januari 2022.

Big Brother NL/BE

Na een zeer lange afwezigheid maakte Big Brother in 2021 haar rentree. Het was een wisselend succes, maar de makers spraken na afloop al over een mogelijk tweede seizoen. Het huis zou in ieder geval blijven staan, wat de optie open houdt op een vervolg. Inmiddels is ook duidelijk geworden dat er ook een tweede seizoen komt van Big Brother. De aanmeldingen zijn al van start.

Ex on the Beach Double Dutch

Eén ding is zeker: Ex on the Beach Double Dutch keert terug. Aan het einde van het recente seizoen werd gelijk een oproep gedaan voor nieuwe deelnemers aan het programma. Voor MTV is EOTBDD een ware knaller, dus daar gaat voorlopig absoluut geen afscheid van worden genomen. De verwachting is dat de reeks opnieuw in het voorjaar te zien zal zijn. Reken dus op medio maart of april 2022.

Welke shows zijn er momenteel te zien? Check de Love Reality TV-Gids!