Love & Reality
Temptation Island Love of Leave groepsfoto

Love Reality Binnenkort: Wanneer zijn deze realityshows te zien?

Wanneer komt het nieuwe seizoen van Temptation Island? Wanneer gaat Ex on the Beach Double Dutch weer van start en wanneer komt dat nieuwe aangekondigde programma? Vragen die we vaak krijgen en daarom hebben we voor jullie een overzicht gemaakt wat je binnenkort kunt zien in realityland!

Too Hot to Handle – 23 juni

Het tweede seizoen van Too Hot to Handle zal op woensdag 23 juni op Netflix verschijnen. Ditmaal zal het seizoen in twee delen zijn geknipt. Een week later (woensdag 30 juni) komen er dan eveneens afleveringen online. Het is nog onduidelijk of er op een later moment een reünie-aflevering verschijnt.

The Bachelor – 24 juni

Na Gaby Blaaser als The Bachelorette is ditmaal Tony junior aangetrokken als The Bachelor. Hij gaat op zoek naar de ware liefde en dit is wekelijks te zien op Videoland. De eerste aflevering verschijnt op donderdag 24 juni.

Love Island UK – 28 juni

De grondlegger van Love Island is uiteraard de Britse versie. Love Island UK keert deze zomer terug en is vanaf 28 juni te zien in Groot-Brittannië op ITV2. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend, Videoland bracht de eerste seizoenen op hun streamingdienst.

Love Island US – 7 juli

De Amerikaanse versie van Love Island is altijd een garantie voor liefde… maar vooral drama! Het derde seizoen staat gepland en zal te zien zijn vanaf 7 juli. In de Verenigde Staten wordt de reeks dan uitgezonden op CBS en de opnames vinden plaats op Hawaii. Videoland heeft de Nederlandse streamingrechten, wanneer de episodes in Nederland te zien zullen zijn is nog niet bekend.

Are You the One

Het succesvolle format Are You the One komt naar Nederland! MTV en Videoland slaan de handen ineen voor de datingshow. Tien single mannen en vrouwen gaan een datingexperiment aan en proberen de ware liefde te vinden. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, wel dat de reeks in het najaar te zien zal zijn op MTV en Videoland. De verwachting is dus ergens tussen september en november 2021.

Temptation Island: Love or Leave!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is al aangekondigd en tevens met een nieuw presentatieduo. Dat de casting achter de rug is, is bij ons bekend. De opnames zijn echter nog niet geweest. Een exacte datum is nog niet naar buiten gebracht, maar de verwachting is dat het seizoen opnieuw in het vierde kwartaal van het jaar zal starten. Dus houdt rekening met medio november 2021.

Married at first Sight

Heugelijk nieuws begin juni, want presentator Carlo Boszhard maakte bekend dat de opnames voor een nieuwe reeks van Married at First Sight waren gestart. De laatste seizoenen van MAFS werden telkens uitgezonden aan het begin van het kalenderjaar en aangezien de opnames weer in de zomer gedraaid konden worden zal dat nu niet anders zijn. Met enige zekerheid kunnen we dan ook zeggen dat Married at First Sight seizoen 7 te zien zal zijn vanaf januari 2022.

Big Brother NL/BE

Na een zeer lange afwezigheid maakte Big Brother in 2021 haar rentree. Het was een wisselend succes, maar de makers spraken na afloop al over een mogelijk tweede seizoen. Het huis zou in ieder geval blijven staan, wat de optie open houdt op een vervolg. Mocht er een seizoen twee komen, dan vermoedelijk in januari 2022.

Ex on the Beach Double Dutch

Eén ding is zeker: Ex on the Beach Double Dutch keert terug. Aan het einde van het recente seizoen werd gelijk een oproep gedaan voor nieuwe deelnemers aan het programma. Voor MTV is EOTBDD een ware knaller, dus daar gaat voorlopig absoluut geen afscheid van worden genomen. De verwachting is dat de reeks opnieuw in het voorjaar te zien zal zijn. Reken dus op medio maart of april 2022.

Welke shows zijn er momenteel te zien? Check de Love Reality TV-Gids!