Love & Reality
Temptation Island Love of Leave groepsfoto

Love Reality Binnenkort: Wanneer zijn deze realityshows te zien?

Wanneer komt het nieuwe seizoen van Temptation Island? Wanneer gaat Ex on the Beach Double Dutch weer van start en wanneer komt dat nieuwe aangekondigde programma? Vragen die we vaak krijgen en daarom hebben we voor jullie een overzicht gemaakt wat je binnenkort kunt zien in realityland!

Prince Charming – in volle gang

Prince Charming keert terug voor een nieuw seizoen. In het eerste seizoen volgden we de zoektocht van Marvin naar de ware liefde. In het programma eindigde hij uiteindelijk met Marnix, maar dat bleek toch niet zijn ware liefde te zijn. Buiten het programma vond hij dat wel met deelnemer Ferdi. Nu mag Chris op zoek naar zijn perfecte man.

Big Brother NL/BE – in volle gang

Na een zeer lange afwezigheid maakte Big Brother in 2021 haar rentree. Het was een wisselend succes, maar de makers spraken na afloop al over een mogelijk tweede seizoen. Het huis zou in ieder geval blijven staan, wat de optie open houdt op een vervolg. Inmiddels is ook duidelijk geworden dat er ook een tweede seizoen komt van Big Brother. Dat seizoen gaat in januari 2022 van start.

Married at first Sight – in volle gang

Heugelijk nieuws begin juni, want presentator Carlo Boszhard maakte bekend dat de opnames voor een nieuwe reeks van Married at First Sight waren gestart. De laatste seizoenen van MAFS werden telkens uitgezonden aan het begin van het kalenderjaar en aangezien de opnames weer in de zomer gedraaid konden worden zal dat nu niet anders zijn. Inmiddels is dan ook duidelijk geworden dat Married at First Sight seizoen 7 op 4 januari 2021 van start gaat bij RTL4 en Videoland.

Singletown – in volle gang

In Singletown worden vijf koppels gevolgd die hun relatie voor even op pauze zetten. Op die manier gaan de deelnemers uitzoeken of de relatie hun leven verrijkt, of dat ze beter als single verder kunnen gaan. Een soort beschaafde versie van Temptation Island, dus. De presentatie wordt gedaan door Rijk Hofman en Loiza Lammers.

Bachelor – februari 2022

Bachelor is terug voor een nieuw seizoen. Een felbegeerde vrijgezel gaat op zoek naar de ware liefde. Ditmaal is dat Thomas van der Vlugt, bekend van zijn werk voor StukTV. Lukt het hem in De Bachelor om een dame te vinden waar hij zich de rest van zijn leven aan wil binden?

Boer zoekt Vrouw – 27 februari 2022

Boer zoekt Vrouw keert op 27 februari terug voor gloednieuwe afleveringen. Yvon Jaspers heeft opnieuw een aantal vrijgezelle boeren en boerinnen uitgezocht die op zoek gaan naar de ware liefde. Meteen na de Olympische Spelen gaat het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw van start.

Temptation Island: Love or Leave! – Voorjaar 2022

Achter de schermen wordt er alweer hard gezocht naar deelnemers voor Temptation Island: Love or Leave. Het ziet er dan ook naar uit dat we in 2022 weer aan de slag kunnen met een nieuw seizoen van de serie. Een exacte datum is nog niet naar buiten gebracht, maar ergens volgend jaar gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave! van start op Videoland.

Ex on the Beach Double Dutch – april/mei 2022

Eén ding is zeker: Ex on the Beach Double Dutch keert terug. Aan het einde van het recente seizoen werd gelijk een oproep gedaan voor nieuwe deelnemers aan het programma. Voor MTV is EOTBDD een ware knaller, dus daar gaat voorlopig absoluut geen afscheid van worden genomen. De verwachting is dat de reeks opnieuw in het voorjaar te zien zal zijn. Reken dus op medio maart of april 2022.

B&B Vol Liefde – zomer 2022

Eigenaren van een Bed & Breakfast gaan in B&B Vol Liefde op zoek naar de ware liefde. In totaal volgen we zes singles die er alles aan doen om op verschillende plekken in Europa de ware liefde te vinden. Art Rooijakkers is verantwoordelijk voor de presentatie. Inmiddels is duidelijk geworden dat B&B Vol Liefde ook een tweede seizoen krijgt. Op kerstavond maken we kennis met elf vrijgezelle B&B-eigenaren. Het complete seizoen wordt in de zomer van 2022 verwacht.

Welke shows zijn er momenteel te zien? Check de Love Reality TV-Gids!