Love & Reality
Big Brother seizoen 3

Love Reality Binnenkort: Wanneer zijn deze realityshows te zien?

Wanneer komt het nieuwe seizoen van Temptation Island? Wanneer gaat Ex on the Beach Double Dutch weer van start en wanneer komt dat nieuwe aangekondigde programma? Vragen die we vaak krijgen en daarom hebben we voor jullie een overzicht gemaakt wat je binnenkort kunt zien in realityland!

Een Jaar Van Je Leven – in volle gang

Er komt een nieuwe realityserie naar Nederland. SBS6 kondigde Een Jaar Van Je Leven aan. De deelnemers uit Een Jaar Van Je Leven komen terecht op een locatie met alleen basisvoorzieningen. Contact met de buitenwereld is er niet. Het is aan de bewoners om door middel van opdrachten geld te verdienen voor de huishoudpot. Is de huishoudpot leeg? Dan kun je ook de prijzenpot van 1 miljoen euro gebruiken. Dat betekent echter wel dat de winnaar uiteindelijk met minder geld naar huis gaat.

Prince Charming – in volle gang

Prince Charming heeft inmiddels twee seizoenen gekregen op Videoland In het eerste seizoen volgden we de zoektocht van Marvin naar de ware liefde. In het programma eindigde hij uiteindelijk met Marnix, maar dat bleek toch niet zijn ware liefde te zijn. Buiten het programma vond hij dat wel met deelnemer Ferdi. Daarna ging Chris het avontuur aan. Hij eindige met Jakop, maar eenmaal in Nederland bleven de gevoelens van Jakop achter.

Married at First Sight – 3 januari

Married at First Sight keert terug! Vanaf 3 januari gaan we zien hoe vrijgezellen elkaar het ‘ja-woord’ geven. Daarvoor hebben ze elkaar nog nooit gezien, weten ze niet wat ze in het dagelijks leven doen en hebben ze geen idee hoe het leven van hun partner er de laatste jaren uit heeft gezien.

Big Brother NL/BE – 9 januari

Na een zeer lange afwezigheid maakte Big Brother in 2021 haar rentree. De twee nieuwe seizoenen waren een wisselend succes en of er nog een derde seizoen komt, was lange tijd onduidelijk. We hebben echter goed nieuws, want 9 januari gaat het nieuwe seizoen van Big Brother van start.

Bachelorette – 14 februari

We mogen ons opmaken voor een nieuw seizoen van Bachelorette. Vanaf 14 februari gaan we zien hoe Sylvia Geersen op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Lukt het haar om een man te vinden met wie ze de rest van haar leven wil delen?

Temptation Island VIPS – Voorjaar 2023

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS. De opnames daarvan zouden in september van start gaan. Wanneer de afleveringen vervolgens naar Videoland komen, is nog onduidelijk. Toch lijken we niet heel lang te hoeven wachten en zou het nog in 2022 kunnen gebeuren.

Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw keert in 2023 weer terug voor gloednieuwe afleveringen. Yvon Jaspers gaat daarvoor op zoek naar een aantal vrijgezelle boeren en boerinnen die graag de liefde van hun leven ontmoeten.

Ex on the Beach Double Dutch

Eén ding is zeker: Ex on the Beach Double Dutch keert terug. Nog tijdens het laatste seizoen werd al een oproep gedaan voor nieuwe deelnemers aan het programma. Voor MTV is EOTBDD een ware knaller, dus daar gaat voorlopig absoluut geen afscheid van worden genomen. De verwachting is dat de reeks opnieuw in het voorjaar te zien zal zijn.

Love Island – nog niet bekend

Love Island keert binnenkort mogelijk terug. Nadat het seizoen in samenwerking met Videoland en Streamz weer heel wat kijkers bereikte, is het niet ondenkbaar dat het programma in 2023 terugkeert. In Love Island komen vrijgezelle mannen en vrouwen terecht in een bizarre villa. Daar gaan ze op zoek naar de liefde van hun leven. Het stel waar de kijkers van het programma het meest vertrouwen in hebben, gaat naar huis met prijzengeld. Althans, als jouw partner er niet ineens voor kiest om alleen met het geld naar huis te gaan.

B&B Vol Liefde – zomer 2023

Eigenaren van een Bed & Breakfast gaan in B&B Vol Liefde op zoek naar de ware liefde. Ook in 2023 verwachten we de show terug voor een nieuw seizoen. In het programma gaan vrijgezellen B&B-eigenaren op zoek naar de man of vrouw van hun dromen.

Welke shows zijn er momenteel te zien? Check de Love Reality TV-Gids!