Love & Reality

Love Island NL keert sneller dan je denkt terug op de buis!

Eventjes leek het erop dat we afscheid moesten gaan nemen van Love Island Nederland, maar de populaire datingserie van RTL/Videoland komt tóch terug. De afgelopen tijd werd er naarstig gezocht naar deelnemers, gelukkig zijn er voldoende gevonden.

Half juli

Op Instagram schrijft producent ITV namelijk: “Nog één maand en dan begint het nieuwe seizoen Love Island! De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang. Heb jij er ook al zo’n zin in?” Daaruit kunnen we dus concluderen dat het nieuwe seizoen van Love Island midden juli van start zal gaan op Videoland, met tien kakelverse originals die als single in de zon op zoek gaan naar ware liefde.

Geen Belgen meer

Van de finalisten van het vorige seizoen zijn nog aardig wat koppels samen: dat geldt niet meer voor winnaars Job en Esmee, maar wel voor Donny en Rowenna, Joey en Luna en Jim en Raina. De grote vraag is nu wie hen op gaat volgen in de nieuwe editie. We weten in ieder geval al wel dat dat geen Belgen zullen zijn, want ons buurland heeft de handen van de show af getrokken.

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!