Love & Reality

Love Island-Mattheüs: “Jaimy lijkt wel van de aardbodem verdwenen”

In Love Island eindigde Mattheüs met Jaimy in de finale, na eerdere korte periodes met Raphaëlla en Fabiënne te zijn geweest. Vandaag de dag gaat het goed met Matthy, die een relatie heeft met voormalig EOTB-deelneemster Deborah.

Raphie en Fabiënne

“Onlangs zat ik voor Eating With My Ex met Raphie aan tafel, en ik heb haar dat ook gezegd. We hebben toen als twee volwassen mensen alles uitgepraat, en daar ben ik blij om”, vertelt Mattheüs aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. “Na die aflevering was Fabiënne echter een beetje op haar tenen getrapt omdat bepaalde uitspraken een andere context schetsten. Ook dat is uitgepraat.”

Jaimy

Hoe het met zijn andere oude vlam Jaimy gaat, weet Mattheüs niet. “Zij lijkt wel van de aardbodem verdwenen. Twee maanden geleden kreeg ik een berichtje van haar op Instagram. Ze vertelde me dat ze de aflevering opnieuw had bekeken, en dat ze me wilde bedanken voor de fijne tijd die we samen hadden. We wisselden wat berichtjes uit, waarin ik haar uiteindelijk vroeg of ik nog enkele spullen mocht komen oppikken bij haar thuis. Daar kreeg ik tot op de dag van vandaag geen reactie op. Ik vrees dat ik dat haar nooit meer terugzie”, lacht hij.

Deborah

“Sinds zeven maanden heb ik met Deborah opnieuw een vriendin. Toen mijn relatie met Jaimy afsprong, wilde ik een tijdje single blijven. En toen was het mijn verjaardag, en postte Deborah een verjaardagswens op mijn profiel. Ik volgde haar niet, maar was wel gecharmeerd. Vervolgens zijn we op elkaars Instagram Stories beginnen reageren, en uiteindelijk werd de stap naar een eerste date gezet. Toen kwam ik erachter dat ze heel dicht bij me in de buurt woonde, én dat we ontzettend veel gemeenschappelijke vrienden hadden. We hebben heel lang gedatet voor we in een relatie stapten, maar je ziet: het was meant to be. Nu nog mijn voetbalcarrière opnieuw op de rails krijgen, en dan kan ik nergens meer over klagen”, besluit Mattheüs met een knipoog.

➡ Niets missen? Volg Love & Reality dan ook op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DEBORAH. (@deborahvanlingen)