Love Island

Love Island-Chey snoert pesters de mond met heftige anekdote

Chey Love Island

Tijdens het debuutseizoen van Love Island in Nederland kreeg Chey Ciani ontzettend veel kritiek en haat over zich geen. Hoewel het haar naar eigen zeggen ‘niet meer raakt’, haalt ze toch stevig uit naar de (digitale) pesters.

‘Televisie geeft niet altijd de realiteit’

Ze schrijft op Instagram: “‘FAKE’ is één van de stempels die ik heb gekregen door mijn deelname aan een tv programma. Natuurlijk mag iedereen zijn mening uiten, maar wat ik jammer vind is dat er veel mensen zijn die niet begrijpen dat TV niet altijd de realiteit weergeeft.’

‘Er worden ca. 40 minuten uitgezonden van 24 uur waarin het niet altijd mogelijk is om alle gebeurtenissen in de juiste context te plaatsen. Ik heb door de jaren heen een dikke huid gekregen dus de negativiteit raakt mijzelf niet echt meer maar dit geldt niet voor iedereen. Vrijwel iedereen is wel eens uitgescholden. Stel je voor dat je iedere dag aanhoort dat er iets mis met je is.’

‘Sommigen zien daardoor het leven niet meer zitten. Op 13 jarige leeftijd ben ik iemand verloren die dicht bij mij stond. Deze persoon werd enorm gepest en heeft zichzelf van het leven beroofd. Dit is inmiddels al vele jaren geleden maar toch gebeurt zelfdoding als gevolg van (online) pesten helaas nog vaak genoeg. Stel dat iemand die jij hebt gepest zelfmoord pleegt.. Zou je het jezelf dan ooit kunnen vergeven? Ik hoop dat ik pesters hiermee aan het denken zet’, roept Chey tot slot op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘FAKE’ is één van de stempels die ik heb gekregen door mijn deelname aan een tv programma. Natuurlijk mag iedereen zijn mening uiten, maar wat ik jammer vind is dat er veel mensen zijn die niet begrijpen dat TV niet altijd de realiteit weergeeft. Er worden ca. 40 minuten uitgezonden van 24 uur waarin het niet altijd mogelijk is om alle gebeurtenissen in de juiste context te plaatsen. Ik heb door de jaren heen een dikke huid gekregen dus de negativiteit raakt mijzelf niet echt meer maar dit geldt niet voor iedereen. Vrijwel iedereen is wel eens uitgescholden. Stel je voor dat je iedere dag aanhoort dat er iets mis met je is. Sommigen zien daardoor het leven niet meer zitten. Op 13 jarige leeftijd ben ik iemand verloren die dicht bij mij stond. Deze persoon werd enorm gepest en heeft zichzelf van het leven beroofd. Dit is inmiddels al vele jaren geleden maar toch gebeurt zelfdoding als gevolg van (online) pesten helaas nog vaak genoeg. Stel dat iemand die jij hebt gepest zelfmoord pleegt.. Zou je het jezelf dan ooit kunnen vergeven? Ik hoop dat ik pesters hiermee aan het denken zet. 💭 #FXCKSTEMPELS

Een bericht gedeeld door Chey Baby (@cheyciani) op