Love & Reality

Liyah Park in Temptation Island: Love or Leave

Liyah Park is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin ze als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Liyah Park in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Liyah wereldreizigster met een voorliefde voor Azië

Liyah Park is 27 jaar jong en woont in Rotterdam. Ze is helemaal weg van haar stad, maar toch pakt ze regelmatig haar koffers om de hele wereld over te vliegen. Zo zien we op haar Instagram al kiekjes vanuit onder meer Zuid-Korea, Hong Kong en Tokio, Japan.

Het feit dat ze Azië meermaals heeft opgezocht, in combinatie met haar (achter)naam en haar uiterlijk, doet vermoeden dat ze zelf ook Aziatische roots heeft. Toch leeft ze haar beste leven in Roffa, waar ze studeert voor de opleiding psychologie. Bovendien heeft ze al een baan als head of retail bij een kledingmerk achter haar naam staan.

Tijd voor een nieuw avontuur

Liyah Park is naast impulsieve wereldreizigster dus ook nog eens een slimme en ambitieuze dame. Verder omschrijft ze zichzelf als iemand die het beste bij anderen naar boven probeert te halen. Ze vond het nu wel tijd voor een nieuw avontuur, en die heeft ze dus gevonden in de vorm van deelnemen aan Temptation Island: Love or Leave.

Wie weet houdt ze er ook nog eens de ware liefde aan over en reist ze voortaan niet alleen, maar samen met Sorelis/Sonny/Marco/Greg naar de andere kant van de aardbol?

Geplaatst door Liyah Park op Donderdag 5 november 2020

Geplaatst door Liyah Park op Woensdag 8 januari 2020