Love & Reality

Line-up Boxing Influencers bekend: 3 Temptation-sterren en 1 zéér opmerkelijke naam

De volledige line-up voor het volgende evenement van Boxing Influencers, op 31 oktober aanstaande in Almere, is inmiddels bekend. Er doen weer enkele realitysterren mee, maar ook zanger Charly Luske is opvallend genoeg present.

Charly Luske

Charly ‘gaat geen uitdaging uit de weg, en traint momenteel hard om als winnaar uit de ring te stappen de strijd aan te gaan live op tv’, schrijft Boxing Influencers zelf. In 2011 brak Charly nog door als zanger met deelname aan The Voice of Holland, maar nu zijn zangcarrière toch niet helemaal is verlopen als gehoopt, gaat hij nu dus de ring in tegen social media-sterren. Charly is overigens getrouwd met de twaalf jaar oudere actrice en presentatrice Tanja Jess, met wie hij twee zoons heeft. Zijn tegenstander is nog niet bekend.

Sidney, Jaimy en Merijn

Voor het eerst in de geschiedenis van influencer gevechten organiseert Boxing Influencers een 4-mans toernooi, waarbij vier influencers twee keer de ring betreden op één avond. In het toernooi nemen het Belgische fitnessmodel Henny Seroeyen, Temptation Island-verleider Jaimy Dorenbosch en Temptation Island deelnemers Sidney Bout en Merijn Murk , beter bekend als Brooklyn het tegen elkaar op. De winnaars van de eerste partijen vechten het uit in de finale die live wordt uitgezonden op Spike. Merijn vocht eerder al eens tegen Ezkimo, Sidney verloor al eens van Jaimy.