Love & Reality
Lennert Love Island 2022

Lennert Egghe in Love Island Belgisch model

Lennert Egghe maakt in Love Island deel uit van de groep van twaalf originals. De Belgische vrijgezel krijgt als aanstormend model heel wat vrouwelijke aandacht, maar sukkelt in de liefde en hoopt in Spanje dan eindelijk zijn prinses tegen het lijf te lopen.

Lennert Egghe in Love Island

Love Island is terug op de buis. Onder leiding van presentatoren Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst vliegen twaalf originals naar het Spaanse Gran Canaria in de zoektocht naar ware liefde – en naar de geldprijs van 25.000 euro. Tijdens herkoppelingen moet gekozen worden wie de beste match is, degene die alleen achterblijft vliegt linea recta terug naar Nederland/België. Wie gaan Job en Esmee (inmiddels al uit elkaar) opvolgen als winnaars?

Love Island-Lennert is Belgisch model

Lennert Egghe zag 24 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Sint-Niklaas, een centrumstad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Hij begon zijn schoolcarrière op het Sint-Carolus en ging daarna door voor de studie Bedrijfsmanagement – Internationaal Ondernemen, op de Arteveldehogeschool in Gent. Vandaag de dag verdient Lennert zijn centen als model bij de Network Model Agency en als medewerker van C Jewels, een juwelier in Antwerpen.

Badboy-looks, maar klein hartje

Op zijn profielpagina bij Love Island wordt Lennert omschreven als ‘verrassend sympathiek’. Als je hem voor het eerst ziet, denk je misschien dat hij een bad-boy is, maar niets is minder waar. Deze knappe Vlaming is supersociaal en hij pakt je in waar je bij staat. Maar, zoals de tattoo op zijn bicep zegt: als het erop aankomt kan hij ook behoorlijk intens en passievol zijn. Lennert is niet bang om zijn gevoelens uit te spreken en kan goed een luisterend oor bieden. Inmiddels is hij zo’n anderhalf jaar single. Lennert zoekt een dame die mooi van binnen èn van buiten is! Op Love Island hoopt hij iemand te vinden waarmee hij een serieuze band kan opbouwen.

Work hard, play hard

In zijn vrije tijd duikt hij regelmatig de sportschool in om zijn imposante lichaam – van sixpack tot brede armen en schouders – op peil te houden. Verder houdt Lennert er van om het vliegtuig te pakken voor zonnige bestemmingen. Op zijn Instagram zien we onder meer Griekenland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Turkije voorbij komen. Wie weet is zijn volgende trip wel een trip met zijn geliefde naast zich; wat zou het leuk zijn als Lennert die op Love Island gaat scoren. Succes!

➡ Lees ook: Zijn Lennert en Fé nog samen na Love Island?

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EGGHE (@lennertegghe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EGGHE (@lennertegghe)