Love & Reality

Laure in Temptation Island: Love or Leave de single fitgirl

Laure zien we in Temptation Island: Love or Leave als single die smacht naar de liefde. Hoewel de Belgische naast bloedmooi ook nog eens enorm afgetraind is, heeft ze de ware nog niet ontmoet. Wie weet wordt dat wel Nico, Koen, Wouter of Bert voor haar.

Laure in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Laure runt Fit Met Lau

De Belgische Laure, niet te verwarren met haar Temptation-collega Laura, is 24 lentes jong en werkt als contentmanager. Nog liever is ze echter bezig met haar eigen trots: het platform Fit Met Lau, waarmee ze klanten helpt om net zo fit en afgetraind te worden als ze zelf is. Haar Instagram-account had bij de start van Temptation Island: Love or Leave al 7000 volgers, en dat zal ongetwijfeld alleen nog maar meer worden nu ze met haar droomlijf op de buis is geweest.

Maar natuurlijk is dat niet haar belangrijkste doel, want dat is liefde vinden. Deze zelfstandige, positieve vrouw heeft al wel een paar relaties gehad, maar dat bleken telkens echte ‘badboys’ te zijn. Daar zag ze geen toekomst in, en dus zoekt ze nu naar serieuzer materiaal.

Tijd voor de liefde

Ze valt doorgaans op ‘zuiderse types’, maar die hebben we op Temptation Island: Love or Leave niet voor haar in petto. Wellicht kan Nico, Koen, Wouter of Bert haar wel van haar ‘typevoorkeur’ afhelpen. Als de heren maar niet op hun mondje gevallen zijn, want Laure valt op overtuigende en zelfverzekerde kerels.

Op Instagram verklapte Laure in ieder geval alvast dat het een bijzondere rit was in Temptation Island: Love or Leave. “Het was een super unieke ervaring die ik absoluut nooit meer zal vergeten. Zoveel leuke dingen gedaan, zoveel leuke mensen leren kennen & voor de rest kan ik natuurlijk nog niet te veel zeggen”, knipoogt ze. Wij zijn razend benieuwd!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patser (@patser.life)