Love & Reality

Kunza is verleidster in Temptation Island 2020

Kunza is één van de beeldschone verleidsters uit Temptation Island 2020. Dit knappe halfbloedje gaat alles op alles zetten om het de deelnemende heren Zach, Arda, Gianni, Chris en Karim lastig te maken op het eiland.

Kunza verleidster in Temptation Island 2020

De 23-jarige Kunza is geboren en getogen in het Belgische Wommelgem, maar zoals haar naam en uiterlijk al doet vermoeden stroomt er niet alleen Belgisch bloed door haar aderen.

Mannen vinden haar een lief en schattig meisje, en ook haar exotisch kleurtje valt bij hen in de smaak. Veel hoeft Kunza dus niet te doen om de kandidaten het hoofd op hol te brengen. Naar verluidt ‘gaat haar moeder helemaal akkoord’ met haar deelname als verleidster aan het veelbesproken programma.

Verleidster Kunza al vijf keer bedrogen door ex-vriend

Kunza is studente orthopedagogie. In haar laatste relatie – die 4,5 jaar duurde – werd ze maar liefst vijf keer bedrogen. Dat was haar motivatie om aan Temptation Island deel te nemen.

In gesprek met de Gazet van Antwerp zegt ze dan ook: “Ik bewijs die dames een gunst”, doelend op het feit dat ze wil aantonen dat geen enkele man te vertrouwen is. De messen zijn geslepen!