Love & Reality

Komt er een seizoen 7 van Ex on the Beach: Double Dutch?

Afgelopen zondag zond MTV al weer de tiende en daarmee laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch uit. Veel kijkers blijven nu met maar één vraag achter: komt er een seizoen 6 van Ex on the Beach: Double Dutch?

Komt er een seizoen 7 van Ex on the Beach: Double Dutch?

En het antwoord op die vraag is gelukkig: ja! Dat kunnen we opmaken uit het feit dat MTV deze week al weer een persbericht stuurde over hun zoektocht naar deelnemers voor het nieuwe seizoen. De zender schrijft: “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waar zijn de meest gevreesde exen van België en Nederland? Of de Tablet of Terror nog genoeg batterij heeft voor een nieuw seizoen laten we even in het midden, maar toch zijn we nieuwsgierig; welke sexy singles staan open voor het volgende hoofdstuk van dit paradijselijke avontuur?”

Deelnemers gezocht voor nieuw seizoen EOTB

“Denk jij dat je alle hell-dates, drama en gevreesde exen aan kan? Of ben jij misschien helemaal klaar voor dé ultieme summer love? Klik dan hier om je op te geven voor een eventueel nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Wie weet lig jij dan in de verre toekomst op een tropisch strand, jezelf afvragend; welke EX is nEXt?!”, aldus MTV.

Bijzonder seizoen 6

Seizoen 6 van Ex on the Beach: Double Dutch gaat niet in de boeken als de heftigste tot dusver, maar wel één met enkele bijzondere punten. Zo werden er voor het eerst mensen naar huis gestuurd (door vers gearriveerde exen), en konden we genieten van het eerste homoseksuele (bi) koppel in de historie van de show: Celeste en Lakeisha. Op naar seizoen 7!