Love & Reality

Kim van Deelen in Temptation Island: Love or Leave single landmacht-beauty

Kim van Deelen maakt in Temptation Island: Love or Leave haar opwachting als single. Hoewel ze aan mannelijke aandacht geen gebrek heeft, wil ze op het eiland een man gaan vinden met wie ze kan bouwen aan een fraaie toekomst samen. Wie weet wordt dat wel één van de Temptation Island-heren: Koen, Wouter, Nico of Bert?

Kim van Deelen in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Kim zit bij de landmacht

“The word is out, Temptation Island: Love or Leave, are you ready for a fiery episode?” Zo kondigde Kim van Deelen op Instagram aan dat ze in het nieuwe seizoen te zien is als single die hunkert naar liefde. Ze is niet vies van een spannende uitdaging, dat blijkt ook wel uit het feit dat ze bij de Nederlandse landmacht werkt.

Maar naast een bikkel, is de 22 jaar jonge Kim ook een beauty én iemand die altijd vrolijk is. Haar belangrijkste kwaliteit is dat haar enthousiasme bovendien erg aanstekelijk is. Als Kim de kamer binnen komt krijgt de algemene sfeer vaak snel een positieve boost.

Sociaal, avontuurlijk en recht voor haar raap

Op haar profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt de blondine verder omschreven als ‘sociaal en avontuurlijk en neemt geen blad voor de mond’. Ze heeft zelf een zwak voor mannen die zichzelf goed verzorgen en actief zijn; beiden geldt voor haarzelf ook. Verder vindt Kim doorzettingsvermogen aantrekkelijk bij kerels.

Op Temptation Island: Love or Leave gaat Kim van Deelen er alles aan doen om ‘een diepere connectie met één van de koppelmannen op te bouwen’. Wie weet levert haar dat dan wel de ware liefde op!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!