Love & Reality

Kevin Visscher en Eva Voorjans in Temptation Island: Love or Leave het nieuwe koppel

Kevin Visscher en Eva Voorjans hebben in Temptation Island: Love or Leave aflevering 6 hun intrede gemaakt. De twee vervingen daarmee Sorelis en Gulcin, die vertrokken nadat eerstgenoemde een huwelijksaanzoek had gedaan.

Kevin Visscher en Eva Voorjans in Temptation Island: Love or Leave

“Wij doen mee omdat we wel echt toe zijn aan de volgende stap”, legt Eva Voorjans, geboren in Veldhoven en werkzaam bij een beautysalon, uit. En vriend Kevin Visscher vult aan: “Op deze manier willen we er achter komen of wij het écht voor elkaar zijn.” De twee zijn nu anderhalf jaar samen en overwegen al een tijdje om samen te gaan wonen in Noord-Brabant, en uiteindelijk ook aan kinderen te beginnen. Maar dan zal eerst de ultieme relatietest tot een goed einde gebracht moeten gaan worden.

Qua uiterlijk kunnen de twee in ieder geval geruisloos mee tussen al het schone geweld in de villa, want Kevin en Eva zijn beiden bloedmooi en strak afgetraind. Ze houden bovendien wel van de zon en van feesten, dus Temptation Island lijkt een droomoord voor hun te kunnen zijn. Als de relatie het maar wel weet te overleven dan..

Kevin is al eens vreemdgegaan

Het grootste verbeterpunt voor Kevin en Eva is de communicatie: ze zoeken wat meer diepgang. Verder is Kevin in de eerste twee weken van hun relatie eens in de fout gegaan. Daarna heeft hij zich compleet afgezonderd van al het andere vrouwelijke schoon, maar om te checken of hij ook in een ‘gezonde’ situatie met vrouwen om zich heen ook overeind kan blijven, zijn ze nu naar Italië afgereisd.

Kevin en Eva vervangen Sorelis en Gulcin

Kevin en Eva kwamen zoals gezegd in aflevering 6 binnen. Ze gelden als vervangend koppel van Sorelis en Gulcin, die het experiment tot een positief einde hadden gebracht: de knoop was doorgehakt, Sorelis wilde zijn vriendin eindelijk een huwelijksaanzoek gaan doen. Na een zenuwslopende, maar vooral ook heel erg mooie opbouw zei Gulcin op het moment suprême ‘duizendmaal ja’.

De vorige keer dat er een vervangend koppel naar Temptation Island kwam, werd die gevormd door Zach en Simone. We weten allemaal hoe dan af is gelopen, en dus zijn we nu al razend benieuwd naar hoe het Kevin en Eva zal gaan vergaan!

Geplaatst door Eva Voorjans op Zondag 5 april 2020