Love & Reality

Kevin de Leeuw in Temptation Island: Love or Leave de geblondeerde single

Kevin de Leeuw maakt in Temptation Island: Love or Leave zijn opwachting als single. Met zijn indrukwekkende lichaam, geblondeerde haren en gladde praatjes hoopt hij zijn droomvrouw binnen te kunnen halen in de serie. Slaagt hij daarin bij Donna, Julia, Delphin of Deborah?

Kevin de Leeuw in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptati0n-single Kevin wil de ware tegenkomen

Kevin de Leeuw zag 25 jaar geleden voor het eerst het levenslicht en woont in Ninove, een stad die ligt aan de rivier de Dender in de Denderstreek, België. Hij verdient er zijn centen als taxichauffeur in zijn stoere Ford Focus, en verzorgt het onthaal en een warm welkom voor gasten bij een nachtclub. Op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt zijn karakter verder omschreven als ‘positief ingesteld en een echte levensgenieter’.

Het meest geniet hij overigens van het leven als hij bezig is in de sportschool – dat bewijzen zijn blokjesbuik en zijn massieve armen wel – of met auto’s: van gave bolides kan Kevin geen genoeg krijgen. Hoewel de geblondeerde god erg heeft genoten van het vrijgezellenleven en alle voordelen die daarbij komen kijken, acht hij de tijd nu wel rijp voor iets serieus. Voor een échte relatie. Misschien wel voor huisje, boompje, beestje.

Een zwak voor ‘hard to get’

Op de vraag waar de Belg precies naar op zoek is, is hij dan ook evident: een dame waarmee hij gelijk een klik voelt. Ze moet enigszins recht voor haar raap/direct zijn en open kunnen communiceren. Zelf is Kevin immers een open boek.

Verder heeft hij een zwak voor ‘hard to get’. Als het goed is zullen Donna, Julia, Delphin en Deborah dat, aangezien ze al een vriendje hebben, toch zeker zijn. Aan Kevin de Leeuw de taak om het hen in Temptation Island: Love or Leave ook echt moeilijk te gaan maken!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kevindeleeuw (@kef_thelionking)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kevindeleeuw (@kef_thelionking)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kevindeleeuw (@kef_thelionking)