Love & Reality

Karina haalt snoeihard uit naar Temptation: “Voel me gebruikt, waarom hebben ze mij dit aangedaan?”

In een nieuwe aflevering van Spot On onthult Karina dat de eigenlijk helemaal niet meer mee wilde doen aan Temptation Island: Love or Leave, maar dat ze zo vlak voor de opnames niet meer af kón haken vanwege de nakende megaboete die ze anders gekregen zou hebben.

Mosterd karina de maaltijd

Verder krijgt ze de vraag of ze de videoboodschap voor Greg, zo ongeveer halverwege de serie, opnieuw zo zou hebben ingesproken als ze nu deed (ze maakte in de video zo goed als een einde aan de relatie met Greg). Haar antwoord is helder: nee, ze zou het anders hebben gedaan. “Dan zou ik zeggen dat ik spijt heb van de dingen die ik hem aan heb gedaan, en dat ik het wel opnieuw wilde proberen.”

Dat het uiteindelijk allemaal zo misging wijt ze onder meer aan het feit dat zowel Karina zelf als Greg ‘geen eerlijke beelden kregen te zien’. “Als ik beelden had gezien dat Greg emotie toonde, wat hij achteraf gezien wel degelijk deed, had ik heel anders gereageerd. Dat wist de productie ook, en daarom hebben ze mij die niet laten zien, denk ik.” Ook stuurde de productie Karina enorm richting Daryl. Ze kreeg constant teksten als ‘ga nou naar Daryl, ga op date met Daryl’ te horen.

“Om eerlijk te zijn, voel ik me wel gebruikt, ja. Het had heel anders kunnen lopen. Waarom hebben ze mij dit aangedaan? En datzelfde geldt voor Daryl, die later opeens teksten zei als ‘normaal zou ze helemaal geen meisje zijn waarmee ik dingen zou doen’. Maar uiteindelijk heb ik zélf besloten om bepaalde dingen te doen, het zijn mijn eigen keuzes geweest.”