Love & Reality
Josephine-Charlotte Love Island

Josephine-Charlotte Lecluyse in Love Island seizoen 2 als finaliste Miss Belgium

Josephine-Charlotte Lecluyse is te zien in Love Island seizoen 2, waarin ze hoopt eindelijk de ware liefde te kunnen vinden. Mogelijk kennen sommige kijkers haar al, want eerder was ze te zien in de strijd om de titel Miss Belgium. Ze verloor uiteindelijk de finale.

Josephine-Charlotte Lecluyse in Love Island seizoen 2

Al in 2018, toen Josephine-Charlotte Lecluyse pas 18 lentes jong was, schreef de krant Het Laatste Nieuws dat ze te zien was in reclames van onder meer verzekeringsmaatschappij Allianz, Ikea-keukens en huidverzorgingsproduct Yun.

“Ik struin sites af op zoek naar geplande castings, en op die audities geef ik me volledig. Op de casting voor Yun moesten we tonen hoe we ‘ten strijde zouden trekken’. Ik heb achteraf gehoord dat ik diegene was die dat met het meeste overgave had gedaan”, vertelde de brunette uit Kuurne trots.

Love Island-Josephine finaliste Miss Belgium en topmodel

Twee jaar eerder was ze al Flair-model geworden en binnen no-time sleepte ze een langlopend modellencontract in de wacht. In 2019 volgde bijna de ultieme bekroning op haar werk; toen moest Josephine-Charlotte slechts één iemand voor zich dulden in de verkiezing Miss Belgium. Wel sleepte ze de prijs voor Miss Catwalk in de wacht. En nu nog een kerel scoren op Love Island. Al moet dat met haar looks toch een eitje zijn?

‘Klaar met jongetjes’

In de Spaanse villa hoeven ‘jongetjes’ niet bij de twintigjarige beauty aan te kloppen, want daar is ze naar eigen zeggen ‘klaar mee’. Zelf speelt ze nog wel eens hard-to-get en heeft ze een grote mond, wat nogal eens tot een breuk leidde. Maar ‘mannen die haar dumpen, hebben achteraf altijd spijt’, waarschuwt Josephine alvast. “Je mag gewoon geen makkelijke prooi zijn, want mannen denken al genoeg dat ze alles kunnen krijgen.”

Een tweede kans krijg je bij deze bombshell echter niet. Het wordt dus nog razend interessant om te zien of Josephine-Charlotte Lecluyse erin gaat slagen om een pijl van Cupido af te vuren in Love Island seizoen 2. “Ik hoop wel echt de ware liefde te kunnen vinden, daarom doe ik mee. Om een oprechte, loyale en romantische man te vinden die humor heeft. Ik kijk er heel erg naar uit!