Love & Reality
jordy bachelorette

Jordy van der Laan in De Bachelorette sportschoolfanaat mét inhoud

Jordy van der Laan is één van de knappe vrijgezellen die in De Bachelorette het hart van topmodel Sylvia Geersen probeert te veroveren. Jordy is vaak in de sportschool te vinden, maar heeft ook de nodige inhoud.

Jordy van der Laan in De Bachelorette

Jordy van der Laan is 31 jaar oud en woont in Almere. Zijn werkende leven is ‘serious business‘, want hij werkt fulltime als IT businessconsultant. Er zit een goed stel hersenen in het hoofd van deze Bachelorette-vrijgezel, want Jordi heeft bedrijfskunde gestudeerd én heeft in het verleden als leidinggevende gewerkt.

Is Jordy niet aan het werk, dan vind je hem in de…

Sportschool dus! Buiten werktijd is Jordy namelijk bijzonder vaak te vinden in het krachthonk, waar hij vijf à zes keer in de week traint. Maar dat moet natuurlijk ook wel als je enige kans wil maken in De Bachelorette. Zonder spieren ben je hoogstwaarschijnlijk kansloos bij Sylvia Geersen!

Bachelorette-Jordy ziet Sylvia wel zitten

Jordy vindt Sylvia een mooie vrouw met sprankelende ogen, die hij dus maar wat graag wil veroveren. En niet alleen met zijn looks, maar ook met zijn karakter, want hij beschrijft zichzelf als een lief, zorgzaam en sociaal persoon. Wat vindt deze Bachelorette-deelnemers belangrijk? Nou, goede communicatie staat toch wel op één, maar ook noemt Jordy ‘variatie’. Wat hij daar precies mee bedoelt? Is hij soms niet monogaam? Dat is niet helemaal duidelijk! Jordy kijkt er in ieder geval naar uit om Sylvia te ontmoeten.

Jordy van der Laan is een daredevil

Pakken we het Instagram-profiel van Bachelorette-Jordy erbij, dan zien we allereerst een hele hoop ‘modellenfoto’s’ voorbijkomen: hij is overduidelijk trots op zijn goede looks. Daarnaast wordt meteen duidelijk dat we hier van doen hebben met een echte daredevil! Een waaghals! De zwarte piste af snowboarden? Jordy draait er zijn hand niet voor om. Een rondritje maken op een echte Harley Davidson? Daarvoor ben je bij Jordy ook al aan het juiste adres. Maar kleren, kledij dus, daar lijkt deze Bachelorette-single dan weer níét van te houden. Het liefste gaat hij door het leven met ontbloot bovenlijf. Maar wie neemt hem dat kwalijk?

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!