Love & Reality

Joop van der Stap in Temptation Island: Love or Leave de single dj

Joop van der Stap schittert in Temptation Island: Love or Leave als één van de in totaal twaalf vrijgezelle hunks. Hoewel zijn naam het niet gelijk zal doen vermoeden, heeft Joop roots liggen in het Afrikaanse Ghana. Hij is dj van beroep.

Joop van der Stap in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-single Joop is dj

Joop van der Stap is met zijn 32 lentes één van de oudere mannelijke singles. Des te groter is zijn verlangen naar het echte ‘familieleven’, met een leuke vrouw aan zijn zijde. Sterker nog: het liefst was Joop allang papa geweest nu, maar daarvoor kwam hij helaas nog niet de juiste dame tegen. Wie weet gaat dat op Temptation Island: Love or Leave alsnog lukken.

Joop van der Stap is naast sociaal ook enorm muzikaal. Dat blijkt wel uit het feit dat de in Amsterdam woonachtige hunk aan zijn weg als dj/music producer timmert. Als hij niet achter de draaitafel staat, vind je Joop mogelijk terug in het buitenland, want hij is gek op reizen naar warmere oorden als Italië en Frankrijk.

Ghanese afkomst

Zijn roots liggen echter compleet ergens anders; in het Afrikaanse land Ghana. Maar in Nederland voelt Joep zich gelukkig helemaal thuis. Nu nog een vrouw zoeken die graag samen met hem dingen wil ondernemen. Een huismus is hij immers absoluut niet.

In Temptation Island: Love or Leave gaan we zien dat Joop van der Stap ‘niet bang is om op een vrouw af te stappen, en vol met haar het diepe in te duiken in een poging een hechte connectie op te bouwen’, zo wordt tot slot beloofd. We gaan het zien! Succes, Joop.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!