Love & Reality
Jimi Temptation Island verleider

Jimi Samyn in Temptation Island: Love or Leave de altijd vrolijke single

Jimi Samyn behoort in Temptation Island: Love or Leave tot de groep naar liefde hunkerende mannen. Zijn glimlach is – mede dankzij een stel parelwitte tanden – bijzonder aanstekelijk, maar hij wist er zijn droomvrouw nog niet mee te scoren. Nu richt hij zijn pijlen volledig op Donna en er lijkt een vonk te ontstaan tussen de twee.

Jimi Samyn in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Jimi Samyn is van Braziliaanse afkomst

Jimi Samyn is naast een lust voor het oog ook nog eens een talenwonder. Hij spreekt namelijk Nederlands, Engels, Frans, Spaans én Portugees. Die laatste komt ongetwijfeld ook dankzij zijn roots, die in het schitterende Brazilië liggen. Een echte Zuid-Amerikaanse hunk met bijbehorend temperament en boordevol passie, dus. Ook al woont hij nu ‘gewoon’ in Brussel. In Vorst, om precies te zijn.

De 25-jarige Jimi wordt op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave omschreven als ‘een sociale, speelse jongen maar ook een doorzetter’. Hij studeerde op het Lyceum Mechelen en daarna op het Sancta Maria Lembeek.

Talenwonder en motorcrosser

Inmiddels is Jimi werkzaam als schilder met zijn eigen bedrijf Jimi Samyn Schilder- en Decoratiewerken, maar het allerliefst brengt hij tijd door op de motorcrossbaan. Al is Jimi ook niet vies van een zonvakantie naar bijvoorbeeld Portugal, Spanje of Frankrijk. De talen spreekt hij, dus Jimi red zich wel.

Jimi heeft een erg lange relatie achter de rug, maar is na een periode in het vrijgezellenbestaan nu helemaal klaar voor een nieuwe romance. Hij hoopt zijn droomvrouw tegen te gaan komen, want de tijd is rijp voor iets serieus. Deze spontane en eerlijke jongen valt op exotische en zorgzame types. Wie weet voldoet Donna wel aan die omschrijving?

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ’TEMPTATION ISLAND 2021 (@jimszerr)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ’TEMPTATION ISLAND 2021 (@jimszerr)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ’TEMPTATION ISLAND 2021 (@jimszerr)