Love & Reality

Jethro Galung is één van de mannen in The Bachelorette met Gaby Blaaser

Jethro Galung behoort tot de achttien mannen van The Bachelorette, die in Zuid-Afrika een poging doen om de liefde te vinden bij actrice Gaby Blaaser. De dj uit Zandvoort heeft goede hoop dat het hem zal gaan lukken in de Videoland-serie.

Jethro Galung in The Bachelorette

De 30-jarige Jethro Galung komt uit Zandvoort. Hij werkt als één van de vaste dj’s in de bekende club Escape en houdt dan ook wel van een feestje, maar nu is het toch echt tijd om te settelen. Bij voorkeur met de knappe Gaby Blaaser, dus. Sterker nog, hij zegt: “Ik mag echt in mijn handen knijpen als Gaby met mij terugvliegt naar Nederland.”

“Ik had voor mijzelf besloten 2020 totaal anders aan te pakken. Werkte al negen jaar voor dezelfde werkgever en merkte dat er een patroon kwam in mijn leven. Hetzelfde was met daten. Het was er gewoon niet. Toen kwam Gaby voorbij met De Bachelorette”, legt Jethro uit aan Grazia. “Een mooie vrouw, dus ik dacht: laat ik eens voor het onbereikbare gaan. Een BN’er een berichtje sturen werkt naar mijn mening niet. Ze krijgt veel berichten, dus waarom de mijne lezen?”

Jethro helemaal gek van Gaby Blaaser

Jethro heeft een hoge pet op van Gaby. “Ze is een sportieve, ondernemende vrouw met een moderne mindset. Dat zijn natuurlijk algemene eigenschappen, maar het trok mij wel. Door mijn vorige relaties ben ik er achter gekomen dat het echt gaat om de laag binnen in een persoon. Kan iemand haar eigenschappen vasthouden en nakomen? De enige manier daar achter te komen, is ontmoeten en meemaken.”

En aan Grazia vertelt Jethro ook alvast wat hij zélf te bieden heeft aan The Bachelorette: “Veel positieve energie! Humor vind ik onwijs belangrijk. Ik ben een ondernemende, zorgzame en beschermende jongen. Niet jaloers, maar eerder een veilige thuishaven. Ik haal altijd het uiterste uit mijzelf en probeer een toevoeging te zijn voor mijn partner.” Wij zijn alvast razend benieuwd of het hem gaat lukken het hart van Gaby te veroveren!