Love & Reality

Jennifer in Ex on the Beach: Double Dutch de ‘Cardi B look-a-like’

Jennifer is één van de acht originals in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel ze de liefde nooit helemaal uitsluit, komt ze toch vooral voor ‘de ervaring’ (lees: een losbandige vakantie met bijbehorende fame in de toekomst) naar de villa. Want van drama en sensatie is EOTB-Jennifer absoluut niet vies!

Jennifer in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Jennifer is ‘Cardi B look-a-like’

Op haar profielpagina bij MTV wordt de 24-jarige Jennifer omschreven als ‘een echte reality-ster in spé’. Ze is namelijk verslaafd aan spanning en sensatie. Zelf erkent ze: “Ik kick op roddels en geruchten. Ja, drama gewoon..” Daarvoor ben je bij Ex on the Beach zeer zeker aan het juiste adres. Toch staat Jennifer tegelijkertijd ook open voor alles en iedereen, als diegene maar spontaan en sociaal is.

Verslaafd aan drama

In het dagelijkse leven studeert Jennifer communicatie. Toch is het communiceren over haar gevoelens nog altijd een zwak puntje. In het weekend vergeet ze het liefst al die gevoelens even, door helemaal los te gaan in de discotheek. Jennifer, die door MTV verder nog ‘een Cardi B look-a-like’ wordt genoemd, kunnen we verder typeren als ‘een goofy dramaqueen’. Gaat haar ontembare drang naar drama haar in de weg staan, of loopt ze misschien wel onverwacht haar prins op het witte paard tegen het lijf in Ex on the Beach?

Wereldreizigster

Mocht ze inderdaad verliefd worden, dient de man in kwestie wel reislustig te zijn. Want dat is Jennifer absoluut. Op haar Instagram-pagina zien we onder meer kiekjes vanuit Zanzibar, Congo, Mexico, Marseille, Cyprus, Griekenland, Miami, Parijs, Albufeira, Turkije en Egypte. Er zijn maar weinig landen waar Jennifer nog níét is geweest. Maar één ding is zeker: in Ex on the Beach Double Dutch zal er een hele nieuwe wereld voor Jennifer open gaan!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maketa’studios (@maketastudios)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door _ (@bea_utifulmelanin)