Love & Reality

It’s official: dit Love Island-koppel heeft een relatie!

De afgelopen week sneuvelde de ene na de andere Love Island-relatie. Zo gingen Luca & Gabriëlla en Nick & Alicia uit elkaar, en gaat het ook tussen de winnaars Daniël en Floor niet helemaal van harte.

Love Island-Ziggy en Victoria hebben een relatie

Maar gelukkig zijn er ook koppels waarbij het wél goed gaat. Sterker nog: Ziggy Martin en Victoria Vermeer hebben inmiddels officieel een relatie! Dat vertellen ze in de nieuwste vlog van de knappe blondine.

“We willen er niet een heel big thing van maken of zo, want zo zijn we niet, maar het is best wel logisch. In de villa hebben we het leuk gehad, en daarbuiten zien we elkaar nu ook best wel vaak, dus we zijn nu bij elkaar”, bevestigt Victoria.

‘Naaiend hoe ze Ziggy hebben neergezet’

Tijdens het seizoen van Love Island twijfelden nog veel kijkers aan de oprechtheid van met name Ziggy. Dat kwam echter vooral door de montage, reageerde Victoria al eens: “Er is heel veel geknipt, vooral in de laatste weken. (…) Ik vind het best wel naaiend hoe ze Ziggy hebben neergezet.”

“Zo heeft hij op het einde een superlange speech geschreven. Daarin vertelde hij dat hij nog niet echt ‘verliefd’ is, wat ook normaal was omdat je eerst de wijde wereld weer in wil, maar dan wordt alleen dát er uit geknipt. Dan wordt er weer gedaan alsof wij totaal geen gevoelens voor elkaar hebben..” Maar: eind goed, al goed. Love is in the air!