Love & Reality
Imen Love Island

Imen Dirie in Love Island seizoen 2

Imen Dirie is één van de elf sexy singles die meedoen aan het tweede seizoen van Love Island. De Brabantse beautyqueen is looking for love en wil absoluut niet met lege handen huiswaarts keren.

Imen Dirie in Love Island seizoen 2

Imen Dirie is 25 jaar oud en lacht zich een weg door het leven. Er is niet veel voor nodig om een big smile op haar gezicht te toveren en zelf is ze dan ook ‘vrolijk, druk en een beetje gek’.

Imen valt doorgaans goed in de smaak bij andere mensen, met name bij jongens natuurlijk, maar toch wist ze de ware liefde nog niet te vinden. Ze is inmiddels dan ook al weer bijna een jaar single, nadat ze er achter kwam dat haar ex vreemdging. “Daar ben ik wel echt héél verdrietig over geweest”, vertelt ze.

Voor de kost werkt Imen als make up-artieste, maar (gezien haar looks) zal het je niet verbazen dat ze ook regelmatig voor de camera poseert als model. Want wat een plaatje is deze jongedame!

Brabantse Imen heeft roots in Yemen

Het meest in haar element is Imen Dirie op de dansvloer, of op een festival, met een cocktail in haar hand. “Ik hou echt van dansen, ik sta nooit stil”, glundert ze. Maar toch hunkert de make up-artieste soms wel naar ‘huisje, boompje, beestje’.

“Ik mis liefde in mijn leven en wil iemand om mee te knuffelen.” Als het aan Imen ligt trouwt ze binnen een paar jaar en begint het stichten van een gezinnetje ook gelijk. “Maar dan moet hij wel echt lang zijn, een grote knuffelbeer. Minstens 1 meter 89! Ik hoop dat ik terugkom met de man van mijn dromen.”

Gezien het feit dat er door de Instagram-pagina van Love Island een vlaggetje van het land Yemen wordt gebruikt bij Imen Dirie, mogen we er vanuit gaan dat haar roots aldaar liggen. Hoe dan ook zijn wij klaar om van deze sfeermaakster te kunnen genieten in de Spaanse villa. Hopelijk levert het de ware liefde op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alvin De Brabander (@alvindebrabander) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VISAGIE MIMI (@visagiemimi) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alvin De Brabander (@alvindebrabander) op