Love & Reality

Hoogzwangere Channah gooit Quentin uit huis: “We gaan uit elkaar”

Het leven leek hen nog zo toe te lachen, met de kleine Tiger Travis al op de wereld en een dochtertje op komst, maar er is nu toch trouble in paradise bij Channah en Quentin uit Temptation Island VIPS.

‘Het is weer zover’

In een Youtube-video meldt Quentin namelijk: “Het is weer zover. We hebben weer ruzie. Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgetieft. Tenminste, ik ben mijn eigen huis uitgezet.”

“Channah ging douchen en ik was met Tiger beneden. Vervolgens ging Tiger huilen. Ik een flesje voor die jongen maken, maar hij bleef huilen. Toen riep Channah van boven: ‘Wat is er aan de hand?!’ Toen kwam ze naar beneden stormen: ‘Nee, hij moet normaal eten, ik kan niet eens normaal douchen!’ Ik zeg ‘Channah, bemoei je er even niet mee, ik ben hier een flesje aan het maken, hij is moe, dan gaat hij bij me liggen op de bank, dan valt hij misschien in slaap.'”

‘We gaan uit elkaar’

Channah riep vervolgens: ‘Ik wil dat je weggaat, we gaan uit elkaar’, waarop Quentin snauwde dat dat hem niets zou boeien. “Zo’n klootzak ben ik dan ook wel weer. Mij boeit het ook niet allemaal, als je elke dag alleen maar gezeik krijgt. Op een gegeven moment denk je dan ook: fuck it, dan gaan we toch uit elkaar. Tuurlijk wil je dat niet echt, maar ja…”

En dus zit Quentin nu in een hotel. “Wel kut, want ze kan gaan bevallen.. Maar ik laat mijn telefoon aan, als er iets is, kan ze bellen.”