Love & Reality
Grenzeloos Verliefd Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd gaat verder: Baby in het buitenland

Aankomende woensdag is alweer het slotstuk van Grenzeloos Verliefd. Tess gaat naar Turkije en daarmee komt het twaalfde seizoen tot een besluit. Niet getreurd, want Grenzeloos Verliefd gaat een week later alweer verder. De spin-offs Baby in het buitenland start met het tweede seizoen.

Eén seizoen achter de rug

In 2019 is er één seizoen geweest van Grenzeloos Verliefd: Baby in het buitenland. De presentatie was toen in handen van Jennifer Hoffman, die langs ging bij Nederlandse vrouwen die zijn geëmigreerd en nu moeder zijn geworden. De trips gingen langs Suriname, Oeganda, Filipijnen en Nigeria. Door de gehele pandemie kwam de reeks – net zoals Grenzeloos Verliefd – stil te liggen. Nu begint er een tweede seizoen.

Merel Westerik neemt stokje over

Vanaf woensdag 2 november is het tweede seizoen van Grenzeloos Verliefd: Baby in het buitenland te zien op Net5, op hetzelfde tijdslot als nu Grenzeloos Verliefd nog te zien is. Er is wel één grote wijziging: de presentatie is namelijk nu in handen van Merel Westerik. Ze bezoekt de Nederlandse vrouwen al terwijl ze in verwachting zijn. Hoe is het om zo ver van familie en vrienden zwanger te zijn. En hoe is het om te bevallen in een land waar de gezondheidszorg anders is dan we in Nederland gewend zijn.

Zes keer Baby in het buitenland

Bestond het eerste seizoen van Grenzeloos Verliefd: Baby in het buitenland uit vier afleveringen, ditmaal zijn er liefst zes afleveringen. We zullen de reizen maken naar Ecuador, Australië, India, de Verenigde Staten, Kenia en Nicaragua.

Volg onze Facebookgroep over Grenzeloos Verliefd om geen enkele update te missen!