Love & Reality

Gregory Deira en Karina la Cruz in Temptation Island: Love or Leave

Gregory Deira en Karina la Cruz zijn te zien in Temptation Island: Love or Leave, waarin ze de vraag willen gaan beantwoorden of ze samen verder gaan in het leven, of misschien toch beter af zijn zonder elkaar.

Gregory Deira en Karina la Cruz in Temptation Island: Love or Leave

Gregory Deira heeft Audio Visual Production gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Tegenwoordig brengt hij dan ook nummers uit als rapper. Hij heeft een contract bij de Movement Company en werkt tevens samen met het merk Sony. Lang niet slecht, dus.

Op zijn Spotify-pagina schreef hij zelf: “Ik begon in 2011 muziek uit te brengen onder de naam (Prinsfrisse) in de formatie MarsMannenGang, die al direct vanaf de eerste release een succes in Rotterdam en omstreken was. Het schrijven van teksten en interesse en liefde voor muziek begon op vrij jonge leeftijd.”

De 29-jarige Gregory is bovendien al zeven jaar lang samen met de vijf jaar jongere Karina la Cruz, een beauty van Curaçaose én Dominicaanse afkomst. De laatste twee jaren daarvan wonen ze bovendien al samen.

Gregory en Karina zijn al zeven jaar samen

Desondanks twijfelen de twee volop over hun toekomst. Althans, met name Karina. Zij ‘vraagt zich af of het gras niet groener is bij de buren’, valt te lezen op haar Temptation Island-profielpagina. Ook komen we aldaar te weten dat er in het verleden wel eens een scheve schaats is gereden, het lijkt erop dat Gregory die schaats aanhad.

Trouwen en gezinnetje stichten?

Toch is ‘Greg’ nu behoorlijk overtuigd van zijn liefde voor Karina. Hij denkt namelijk al aan de volgende stap in hun relatie: trouwen, gevolgd door het stichten van een gezinnetje. Maar eerst zullen ze voor de loodzware taak komen te staan om Temptation Island: Love or Leave samen te overleven. Succes daarmee, beiden!

Geplaatst door Karina La Cruz op Zondag 11 oktober 2020