Love & Reality
Floor Masselink Love Island

Floor Masselink in Love Island

Floor Masselink is nieuw in Love Island. De blondine is 24 jaar oud en afkomstig uit Groningen. In de villa van Love Island heeft ze haar pijlen gericht op Mac, die bij haar binnenkomst een gelukkig koppel vormt met Chayenne. Ook Daniël lijkt kans te maken om het hart van deze blonde dame te winnen.

Floor Masselink uit Love Island

Floor Masselink gaat in Love Island op zoek naar haar droomman. De 24-jarige jongedame weet precies wat ze wil en wat ze zoekt in een man. “Ik val op mannen die honderd procent van hun leven genieten en er alles uit willen halen.”

“Daarom vind ik Daniël en Mac heel leuk. Mijn ideale man is een man met wie ik veel kan lachen, die honderd procent van het leven geniet en waar ik een avontuurlijke toekomst mee op kan bouwen.”

“Ik heb super veel zin om naar de villa te gaan en een gezellige tijd te hebben. Maar mijn doel is natuurlijk om mijn droomman mee naar huis te nemen”, zo legde Floor uit. Daarmee lijkt ze eerder bij Daniël terecht te komen dan bij Mac, want Mac vormt al een steady koppel met Chayenne.

Floor Masselink is model

Floor Masselink houdt zich in het dagelijks leven bezig met modellenwerk, is hostess en performer. Daarnaast is ze student en volgt ze de opleiding Communicatie en Multimediadesign. Ze houdt ervan om te presenteren en te dansen en maakt graag video’s, reist graag en is het liefst de hele dag aan het lachen. Met die lach denkt ze ook in de villa ver te komen. “Met deze lach ga ik de mannen veroveren in de villa.”