Love & Reality

Felicia Julia verleidster in Temptation Island 2020

Felicia Julia gaan we zien als verleidster in Temptation Island 2020. Haar missie is glashelder: één van de deelnemende mannen (Gianni, Karim, Zach, Chris en/of Arda) de boot in laten gaan tijdens de ultieme relatietest.

Felicia Julia verleidster Temptation Island 2020

Felicia Julia is 21 jaar en geboren en getogen in de hoofdstad van ons land, Amsterdam. Ze verdient haar centen als receptioniste bij een advocatenkantoor, maar droomt vermoedelijk stiekem van een carrière in de mode. Felicia runt namelijk ook al haar eigen kleding webshop genaamd Royal Rock Clothing.

Verleidster Felicia werkt op advocatenkantoor en runt kleding webshop

Verder probeert de jonge beauty alvast volop te profiteren van haar aanstaande fame, want ze is sinds kort op Youtube te bewonderen als vlogster.

Haar eerste video gaat over de dag rondom een bezoekje aan de opnames van het televisieprogramma Goedele On Top, van de Belgische seksuologe en presentatrice Goedele Liekens.

Belangrijkste wapens Felicia zijn volle lippen en borsten

Haar belangrijkste wapens vindt Felicia zelf haar volle borsten en dito lippen. Ze is niet bang om zich sexy en verleidelijk te kleden, dus de heren mogen hun borst wel nat maken.

Dat Felicia dol is op het verleiden van mannen, wiens hoofd ze helemaal op hol kan brengen, helpt absoluut ook mee. De verwachtingen zijn dus zeker hooggespannen betreft de deelname van Felicia als verleidster in Temptation Island 2020!