Love & Reality

Evie van Vliet in Temptation Island: Love or Leave als verleidster

Evie van Vliet is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Evie van Vliet in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Rotterdamse Evie runt eigen bedrijf in mode

Evie van Vliet is 21 jaar geleden geboren in Rotterdam. Ze omschrijft zichzelf als ambitieus en sociaal: dat zal ongetwijfeld goed in de smaak vallen bij de deelnemende heren Sorelis, Sonny, Marco en Greg.

Evie heeft de opleiding MBO 4 Onderwijsassistent afgerond en is doorgegaan voor een diploma in Communicatie, op de Hogeschool Rotterdam. Tussendoor werkte ze nog acht maanden lang als reisleider op Curaçao.

Reisleidster op Curaçao

Tegenwoordig verdient ze naast het studeren haar brood met een job bij Tubbie Kinderopvang, en bovendien heeft ze een eigen bedrijf in de mode opgestart: Sisterhoods. Op de Instagram-pagina van het bedrijf zien we naast Evie zelf ook collega-verleidster Celine als model poseren in haar outfits.

De knappe, afgetrainde blondine heeft ondanks haar studie én werk nog genoeg tijd over voor het opbouwen van een leuke band met een man. Hopelijk loopt Evie van Vliet op Temptation Island: Love or Leave dan ook haar droomman tegen het lijf!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@bossbabeonline)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SISTERHOODS (@sisterhoods.es)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SISTERHOODS (@sisterhoods.es)