Love & Reality
Stacy Julie EOTB

EOTB-Stacy toont nieuwe vlam, babybuik voor EOTB-Julie

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

EOTB-Stacy toont nieuwe vlam

Stacy Leirens is haar hart opnieuw verloren. de voormalig deelneemster aan Ex on the Beach Double Dutch heeft zich de laatste tijd volop gefocust op zichzelf. Nu is er in haar leven ook ruimte gekomen voor een man. Bij een foto met haar nieuwe vriend plaatst ze de tekst: “You’re my happy place.” Haar vriend luistert naar de naam Carl.

Babybuik voor Ex on the Beach-deelneemster Julie

Een andere oud-deelneemster aan Ex on the Beach die in de wolken zit momenteel, is Julie Vanmol. Ze is inmiddels al 34 weken zwanger en deelde op Instagram een kiekje van haar babybuik. Julie verwacht binnenkort een meisje. Vince is de trotse vader.

Big Brother-Jill viert verjaardag op bijzondere wijze

Jill Goede won eerder dit jaar Big Brother. Vandaag viert ze haar 23-jarige verjaardag op zeer bijzondere wijze. De blondine plaatste op Instagram een aantal foto’s in het kader van een ‘Old born shoot’. Daarbij schreef ze: “276 maanden oud. Houdt van: Champagne. Haat: Daten in 2021.” Wij wensen Jill een prettige verjaardag!