Love & Reality

EOTB-Sharon Ipema schept duidelijkheid over situatie met de vader van haar baby

In de nieuwe Videoland-serie A Star Is Born volgen we de zwangerschappen van Rowena Baierl en Shane, Laura Ponticorvo en Ryan Rijger, Jethro Galung en Kelly Heruer, maar komen ook Terror Twins Sharon en Esmee voorbij. Eerstgenoemde is immers eerder deze maand bevallen van een dochtertje.

Baby Zaya

“We krijgen er een derde terror bij”, lachten de zusjes. Esmee steunt Sharon extra omdat de vader van de baby, genaamd Zaya, niet meer in beeld is. “Op dit moment ligt het tussen mij en de vader van het kindje best wel ingewikkeld, dus ik heb ervoor nu voor gekozen om het alleen te doen. En ja, we gaan wel zien hoe het afloopt.”

Papa niet in beeld

Esmee is zelfs tijdelijk bij haar tweelingzusje ingetrokken. “Ik weet dat Sharon niet graag alleen is en ik ben graag een stukje afleiding voor haar. Zo kan ik haar ook met alles helpen.” Natuurlijk wordt de band tussen de kleine en tante Esmee daarmee ook hecht. “Ze kan natuurlijk nooit een partnerrol spelen, maar wel een belangrijke band met mijn kindje opbouwen. Dus ja, dat verzacht heel erg mijn pijn.”

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)