Love & Reality
Shani Thomas Jill

EOTB-Shani en Jørney leggen ruzie bij, Big Brother Jill en Thomas herenigd

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Big Brother-Jill en Thomas herenigd

Thomas en Jill leken elkaar in het Big Brother-huis helemaal gevonden te hebben. Er leek misschien zelfs wel sprake van liefde. Alhoewel dat niet lijkt te gebeuren, is hun vriendschap wel sterker dan ooit. De twee zijn in Zandvoort herenigd met elkaar en dat leverde onderstaande kiekjes op.

EOTB-Shani en Jørney leggen ruzie bij

Shani en Jørney konden in Ex on the Beach Double Dutch niet altijd even goed door één deur. Nu blijkt dat de twee hun ruzie hebben bijgelegd. In de Instagram Story van Jørney zien we dat de twee elkaar buiten het programma wel hebben gevonden. Shani, Jørney en deelnemers Davey en Danny genieten in het filmpje in een jacuzzi. Saillant detail is dat Davey in EOTB binnenkwam als ex van Jørney en het programma verliet als vriend van Shani.

Shani Jurney