Love & Reality

EOTB-Dusty na levensbedreigend ongeluk: “Echt zwaar, wat er allemaal gebeurd is”

Het is inmiddels al weer eventjes geleden dat Dusty Taconis een zwaar scooterongeluk kreeg. De Ex on the Beach-ster belandde in een kunstmatige coma en moest lang vechten voor zijn leven. Aan Shownieuws vertelt hij er openhartig over.

‘Echt zwaar wat er allemaal is gebeurd’

“De helft van mijn hoofd is gewoon echt zwaar beschadigd. Het is helemaal gehecht en ik heb eigenlijk nog steeds geen haar ook.” Door acht hersenbloedingen lag Dusty anderhalve week in coma. Daarna begon het revalideren. “Op een gegeven moment werden de hechtingen uit mijn hoofd gehaald. Ik liep toen naar beneden van de trap af,  en toen dacht ik: wanneer gaat deze droom voorbij? Het is echt wel zwaar wat er allemaal gebeurd is.”

‘Ik heb niet veel te klagen’

“Nu gaat het echt wel goed. Ik heb wel nog een waas in mijn oog, maar die kan weggaan. Lezen en schrijven is moeilijk en mijn geheugen is lastig, maar verder gaat het goed. Ik heb niet veel te klagen.” Zo nu en dan vindt Dusty het nog wat lastig om rust te blijven nemen. Zo verscheen hij afgelopen weekend opeens samen met Youtuber DieTim als streaker in zijn ondergoed op een amateurvoetbalveld.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!