Temptation Island

Engeland valt in verbazing: Love Island-Jack is vader geworden

Jack Fincham won samen met Dani Dyer seizoen vier van Love Island UK, maar negen maanden geleden gingen ze toch uit elkaar. Heel Engeland is nu dan ook verbaasd dat Jack vanochtend op de sociale media heeft onthuld dat hij vader is geworden.

Love Island-Jack is 9 maanden na breuk met Dani vader geworden

De 28-jarige voormalig pennenverkoper mocht voor het eerst dochter Blossom in zijn armen sluiten. “Ik ben normaal gesproken een open boek, en deel alles over mijn leven op de sociale media. Maar voor deze ‘blessing’ besloot ik dat níét te doen. Ik ben ook maar een normale gozer die ooit in een televisieserie kwam, en daardoor in alle schijnwerpers.. waar ik altijd voor dankbaar zal zijn.”

“Toch vond ik dat ik hier eerst zelf tijd voor nodig had, en het privé moest houden vanwege de verantwoordelijkheden die er bij komen kijken en mijn leven nu gaan veranderen voor altijd. Dit is ongetwijfeld het beste wat me ooit is overkomen, de connectie met je kind is zoals iedereen al zei ongeëvenaard. Ik dank mijn familie en vrienden voor hun constante support, en de moeder van deze kleine dame, die altijd al geweldig is geweest”, schrijft Jack op Instagram. Het is vooralsnog niet bekend wie de moeder van de kleine is; ex Dani in ieder geval níét.