Love & Reality
B&B Vol Liefde De Aftrap

Eerste beelden nieuw seizoen B&B Vol Liefde verschenen: Dit zijn de eigenaren!

Fans van B&B Vol Liefde tellen al even af naar het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. We hebben goed nieuws, want de aftrap staat voor de deur. Op 29 december maken we kennis met maar liefst elf nieuwe B&B Vol Liefde-eigenaren. Een aantal daarvan zullen we echt gaan volgen in het nieuwe seizoen. Via Instagram heeft RTL nu een sneak peek gedeeld waarin we alvast een glimp krijgen van de vrijgezelle eigenaren.

Elf eigenaren

Art Rooijakkers is van de partij in de video. Hij gaat langs bij de elf nieuwe B&B-eigenaren die helemaal voor de liefde gaan. Uit de eerste beelden wordt meteen duidelijk dat er weer een aantal bijzondere kandidaten tussen zitten. Zo horen we Art Rooijakkers zeggen: “Het lijkt wel het koningshuis van Monaco wat hier naar beneden komt.”

De Aftrap

Met alle elf B&B-eigenaren maken we op 29 december kennis in De Aftrap-aflevering. De eigenaren stellen zich dan voor aan het publiek, waarna het aanmelden kan beginnen. RTL bepaalt uiteindelijk welke eigenaren daadwerkelijk gevolgd gaan worden op tv in hun zoektocht naar ware liefde. Je bekijkt de eerste beelden alvast hieronder.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep!