Love & Reality

Edo Leon in Prince Charming een goedlachse zanger

Edo Leon behoort in Prince Charming tot de tweede groep van zes mannen die zich in Griekenland meldde voor Diego González-Clark. Achterop op een quad reed hij de hoofdrolspeler van seizoen 3 tegemoet, en wat hij op de rotsen van Kreta aantrof, beviel hem wel. Maar is dat ook wederzijds?

Edo Leon in Prince Charming

Edo Leon zag 32 jaar geleden voor het eerst het levenslicht. Hij is is zachtaardig en heeft altijd het beste voor met iedereen, maar is ook niet bang om zijn mannetje te staan. Hij is een enorme dierenliefhebber en zijn Franse Bulldog/mopshond-mix is momenteel zijn grote liefde. Daarnaast zijn zingen, muziek en het christelijke geloof erg belangrijk voor hem.

Zanger en model

In een relatie is hij op zoek naar intelligentie, humor en zorgzaamheid. Op zijn Instagram-pagina zien we dat Edo Leon verder behoorlijk aan de weg timmert als model. Vroeger had hij nog een flinke bos met haar, nu rockt hij een kortgeschoren koppie. Tevens is zijn lichaam versierd met een gezonde hoeveelheid inkt; met name op zijn arm en borst.

Lachers op zijn hand, poep op zijn schouder

Wat Edo bij Diego gelijk opviel, waren zijn sprekende ogen. Tijdens een spelletje Mikado was voor Edo de vraag ‘wat is het gekste dat je ooit mee hebt gemaakt tijdens een date?’ Daarop vertelde hij: “Ik liep een keer met een date, waarvoor ik me helemaal opgedosd had, en toen scheet er een vogel zo op mijn schouder! Op mijn colbertje.” Een vies verhaal, maar het leek bij Diego wel goed te vallen. “Ik had wel het gevoel dat hij af en toe naar mij keek, dat we zo nu en dan een momentje hadden.” Een vliegende start. Nu maar hopen dat er niet te veel vogels overvliegen boven Kreta.

‘Lichte spark’ tussen Edo en Diego in Prince Charming

Van de Prince Charming, Diego, is Edo vooral benieuwd naar ‘wat zijn love language’ is. Gelukkig kon hij daar in aflevering 2 gelijk achter gaan komen, want Diego koos hem al snel voor een date. “Als ik hem in zijn ogen aankijk, denk ik wel echt weer van.. ‘Hmm’. Ik merkte gewoon wel dat er wat is tussen ons. Een lichte spark? Ik weet het niet.” Hoe dan ook: een goed begin voor Edo Leon in Prince Charming!

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edo Leon (@edo_leon_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edo Leon (@edo_leon_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edo Leon (@edo_leon_)