Love & Reality

Droom van Bachelor-Merel komt uit

Voor Merel Beks was het een heel zwaar jaar. Zo verloor ze haar vader én kwam er die pijnlijke breuk met Thomas van der Vlugt. Gelukkig is er nu ook eens héél goed nieuws voor de brunette.

Droom

Ze is namelijk officieel tandarts; de opleiding is succesvol afgerond. “Childhood dream completed ✔️ Eerste officiële dag als Tandarts Merel!” Jarenlang zwoegen, zweten en in de boeken duiken heeft nu zijn vruchten afgeworpen. “Zo gek dat ik hier 6 jaar lang voor heb gestudeerd, en wat was het het waard.”

Waardevol advies

Mensen met twijfels over studeren adviseert ze: “Iedereen die twijfelt om te gaan studeren of door te studeren, ook als je niet weet wat je wilt – doe het! Ik ben zó blij dat ik het heb gedaan, jullie moesten eens weten hoe blij ik ben dat ik nu eindelijk het vak mag uitvoeren waar ik een passie voor heb. Ookal vind ik het ook een beetje spannend haha. 

Breuk

Over de breuk met Thomas vertelde Merel onlangs nog in een interview met Daelorian: “Ik kon niets meer. Ik was zó boos en verdrietig, ik had mezelf gewoon niet meer in de hand (…) Ik had hem zolang verdedigd van: we zijn happy en samen en ik was zelf ook zo verliefd. Dat het dan op zo’n manier eindigt…”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@merelbeks)