Love & Reality

Djamiah Perez Luque verleidster in Temptation Island VIPS

Djamiah Perez Luque is één van de dertien beeldschone verleidsters in Temptation Island. Zij gaat voorop in de strijd om Quentin, Fabrizio, Thomas of Damian een slippertje te laten maken in de villa.

Djamiah Perez Luque verleidster Temptation Island VIPS

Djamiah Perez Luque is geboren en getogen in Rotterdam, waar ze ook nog steeds woont. Ze is 24 jaar, heeft Spaanse roots en werkt als restaurantmanager, maar de komende weken zullen we haar op een heel andere manier zien: als verleidster, die haar prooi wil verslinden in Temptation Island VIPS.

Met haar betoverende ogen en flinke curves als wapen. Dat ze bijklust als danseres in een club kan alleen maar een mooi pluspunt zijn.

Verleidster Djamiah: ‘Dat het VIPS zijn, maakt het niet per se lastiger’

“Dat het nu VIPS zijn, maakt het niet per se lastiger. Het zijn nog steeds mannen, en ze hebben nog steeds allemaal een lul”, zijn de duidelijke woorden van de wulpse schoonheid, die ook regelmatig poseert voor fotoshoots (soms in lingerie), in aflevering een van de realityserie op Videoland.

Djamiah is niet op haar mond gevallen en is behoorlijk recht voor zijn raap, zo konden we in de eerste beelden van Temptation Island VIPS al zien.

Slaagt Djamiah erin om Quentin, Fabrizio, Thomas of Damian te verleiden in VIPS?

De mannen, die het stuk voor stuk erg zwaar gaan krijgen in Thailand, kunnen dan ook nauwelijks nog om haar heen. Wij kunnen niet wachten om te zien of Djamiah Perez Luque een slachtoffer heeft gemaakt in de serie!