Love & Reality

Dit zijn de winnaars van Love Island 2020!

Vanavond was het dan eindelijk zover: de grote finale van Love Island seizoen 2. Aan de eindstrijd stonden vier koppels: Gianni en Eilish, Mert en Joan, Giuliano en Feline & Mattheüs en Jaimy. De eerste twee ervan golden op voorhand als de grote favorieten.

Spoiler alert

Lang werden ook Remco en Imen ingeschat als serieuze kanshebbers, maar zij moesten enkele dagen voor de finale naar huis omdat Remco stiekem al een vriendin thuis bleek te hebben zitten. Datzelfde gerucht ging vanmiddag overigens plots ook over Feline, maar omdat dit nooit bevestigd is stond de Amsterdamse beauty ‘gewoon’ tussen de kanshebbers voor het winnen van 25.000 euro.

In de middag was het nog even ontspannen voor de Islanders; er werden lessen gevolgd in latino-dansen. Bij de ene ging dat beter (Mattheüs en Jaimy) dan bij de ander (Mert en Joan). Vervolgens was het voor de vrouwen tijd om een mooie jurk te scoren. De mannen bleven achter in de villa om hun gevoelens op papier te krijgen, om ze vanavond voor te kunnen lezen voor hun dame. Vooral bij Mert ging dat niet in de koude kleren zitten.

And the winner is…

Na het massaal verklaren van de liefde werd het dan toch tijd om de eerste kleine opdoffer uit te delen: presentator Viktor Verhulst onthulde wie de nummer 4 van het seizoen is, en dus nipt buiten het podium valt. Dat waren Mattheüs en Jaimy. En de spreekwoordelijke bronzen plak ging naar Feline en Giuliano.

Daarmee kwam dus de ultieme ontknoping met twee koppels die we er al wel hadden verwacht: Gianni en Eilish versus Mert en Joan. En de uiteindelijke winnaars van 25.000 euro en natuurlijk vooral véél liefde zijn… Mert en Joan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#SWIPE om te zien wie de WINNAARS van #LoveIsland 2020 zijn! 😍🥰💞💞

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op