Love & Reality
Roxanne B&B Vol Liefde

Dit zijn de heren voor Roxanne in B&B Vol Liefde

Mitch, Teun, Jeffrey en Christian zijn de vier mannen die voor Roxanne zijn afgereisd naar Roosendaal voor B&B Vol Liefde. Roxanne is nu alweer een tijdje alleen en zou haar bed & breakfast in Roosendaal graag delen met een leuke man. Aangezien die nog niet op haar pad is gekomen, hoopt ze die nu in B&B Vol Liefde alsnog te vinden. Misschien vindt ze die wel bij Mitch of Theun.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Vol ook de Facebook-groep

Mitch voor Roxanne in B&B Vol Liefde

Mitch zou graag de man zijn waar Roxanne naar op zoek is. Hij is 28 jaar oud, werkzaam als stukadoor en is op zijn motor afgereisd naar Roosendaal. Hij kan het best omschreven worden als eigenwijs en zorgzaam. Hij is op zoek naar een mooie, zelfstandige dame en als het klikt, wil hij graag haar hart veroveren. “Ik heb niet echt verwachtingen. Ik ga er gewoon in mee en kijk wel hoe het loopt. Ik hoop dat het leuk wordt, maar dat moet wel goedkomen. Ik blijf gewoon mezelf, ik ga me niet anders voordoen dan ik ben”, aldus Mitch. In de komende maanden moet blijken of Mitch erin slaagt om het hart van Roxanne voor zich te winnen in B&B Vol Liefde.

Mitch Roxanne B&B Vol Liefde

Theun in B&B Vol Liefde

Theun is de tweede single die voor Roxanne meedoet aan B&B Vol Liefde. Theun is 34 jaar oud en is door de vrienden van Roxanne uitgekozen als potentiële partner. Hij is ondernemer in sport en onderwijs. Roxanne greep met haar oproep meteen de volle aandacht van Theun. Hij omschrijft zichzelf als extravert, sociaal en impulsief. Attent is hij daarnaast ook, want omdat haar vader van Canadese komaf is, besloot hij een Canadese plant voor haar mee te nemen. Theun is vooral onder de indruk van de ogen van Roxanne. “Die ogen brengen echt wel iets. Als je naar die ogen kijkt, kun je daar echt in verzinken”, aldus Theun. Is hij de ware liefde voor Roxanne?

Teun B&B Vol Liefde

Jeffrey naar Roosendaal

Jeffrey is de derde man die voor Roxanne is afgereisd naar Roosendaal. In tegenstelling tot Mitch en Theun is Jeffrey door Roxanne zelf uitgekozen. Jeffrey is 29 jaar oud en wordt omschreven als ambitieus en is werkzaam als bankier. “Op het eerste gezicht is het natuurlijk een hele mooie vrouw, ook om te zien. Daarnaast straalt ze ook warmte uit. Ik denk dat de mannen me wel als concurrent zien”, vertelde Jeffrey. Dat is overigens ook terecht. “Als ik iets echt wil, dan ga ik er ook honderd procent voor en schaam ik me niet.” Of hij Roxanne echt leuk vindt, moet blijken in B&B Vol Liefde.

Jeffrey B&B Vol Liefde

Christian voor Roxanne in B&B Vol Liefde

Christian is de laatste man die voor Roxanne meedoet aan B&B Vol Lefde. De 45-jarige salesmanager zag Roxanne’s oproep en viel meteen voor haar verschijning en ondernemerschap. Christian is door Roxanne zelf uitgekozen. “Ik heb me opgegeven, omdat ik de empathie interessant vind, vanwege haar leven en omdat ik het een stoot van een vrouw vind. Die meid staat echt met beide benen in het leven, heeft een leuke B&B en ze weet wat ze wil, steekt de handen uit de mouwen, spontaan en weet van aanpakken.” Of Christian de man is waar Roxanne verliefd op kan worden, moet de komende weken blijken.

Christian B&B Vol Liefde