Love & Reality
Jan Birgitte MAFS Married at First Sight

Dit zijn Birgitte en Jan uit Married at First Sight

Birgitte en Jan zijn het laatste koppel dat meedoet aan Married at First Sight. In aflevering 11 van seizoen 7 maakten we eindelijk kennis met Birgitte en Jan. De twee worden door de experts omschreven als doorstarters. Ze hebben kinderen, maar hun relaties zijn al een tijdje voorbij. In Married at First Sight hopen de twee een nieuwe levenspartner te vinden. Zijn Jan en Birgitte een perfecte match? We komen erachter in MAFS.

Birgitte van der Velden uit Married at First Sight

Birgitte van der Velden doet mee aan Married at First Sight. Birgitte is 51 jaar oud en de trotse moeder van twee zonen: Marijn en Julian. Het drietal woont in Oss en Birgitte wordt omschreven als een actieve en zorgzame moeder. Samen met haar ex-partner onderhoudt ze co-ouderschap voor haar twee zonen. Voor haar houdt dat in dat zodra de kinderen bij haar zijn, ze niet afspreekt met vriendinnen. Pas weer als ze bij hun vader zijn, heeft Birgitte weer haar eigen vrije tijd.

Birgitte hoopt in MAFS een leuke man aan de haak te slaan. Tijdens het daten heeft ze nog niet een man gevonden die het voor haar is. Ze zoekt dan ook een man waar ze trots naast kan lopen. Daarnaast zou het fijn zijn als hij wat stoerder is en empathisch is. “Ik ben heel nieuwsgierig en klaar voor een nieuw avontuur om deze uitdaging aan te gaan”, aldus Birgitte.

Jan uit MAFS

Birgitte trouwt met niemand minder dan Jan uit Valkenswaard. Hij is 56 jaar oud en de trotse vader van twee geweldige dochters: Aniek en Simone. De dames zijn om de twee weken bij hem en van die periode maakt hij altijd graag een feestje. Een dame die met Jan samenwoont, hoeft overigens niet bang te zijn dat het in zijn huis een grote bende is. Volgens de dochters van Jan heeft hij namelijk last van een poetsfobie.

Jan weet goed wat hij zoekt en wat hij tegen hoopt te komen in MAFS. “Ik houd ervan om er verzorgd uit te zien en dat hoop ik ook van mijn vrouwtje. Ik houd van lang haar. Een leuk figuurtje vind ik ook aantrekkelijk. Mooie handen en mooie nagels vind ik ook aantrekkelijk en de ogen. Dan heb je bijna het ideale plaatje”, aldus Jan. In de komende weken moet blijken of Jan en Birgitte na Married at First Sight nog samen zijn.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Birgitte en Jan uit MAFS nog samen?